У сусрет противнику – Раднички Ниш

3

Фудбалери Црвене звезде ће у петак, 18. октобра, у оквиру 12. кола Суперлиге Србије, угостити нишки Раднички од 16 часова, на стадиону „Рајко Митић“.

МЕЂУСОБНИ СУСРЕТИ

Црвена звезда и Раднички из Ниша су се састали до сада у 125 наврата, када говоримо о такмичарским утакмицама. Славили смо у 86 сусрета, ремизирали 22 пута, а Нишлије су забележиле победу на 17 мечева.

У протеклој сезони је наш тим славио на оба лигашка сусрета. Звезда је у Београду славила минималним резултатом, а стрелац јединог гола је био Мирко Иванић у 13. минуту утакмице. На другом прошлосезонском дуелу су црвено-бели такође тријумфовали са 0:2, а тада су голове постигли Гелор Канга и Александар Катаи.

БУДИ ДЕО ЗВЕЗДЕ

Сви навијачи који буду желели уживо да навијају за нашу екипу могу купити карте у четвртак од 10 до 18 сати, као и на дан утакмице од 10 часова до почетка меча. Улазнице су такође и у ОНЛАЈН продаји, а цене су следеће: Север – 400 динара, Исток – 500 динара, Запад – 700 динара, Трибина „Синиша Михајловић“ – 1400 динара.

Подсећања ради, улаз на источну трибину Маракане, ће за ову утакмицу бити бесплатан свим дечацима и девојчицама до 14 година.

Навијачи Црвене звезде који неће моћи да доћу на стадион, да бодре екипу Владана Милојевића, ће моћи да испрате директан пренос утакмице на каналу Арена Премиум 1 од 16 часова. Програм на Звезда ТВ можете пратити путем нашег студија, а можете бити уз нас током, као и после утакмице уз анализу и изјаве актера дуела.

ФОРМА ЕКИПА

Црвено-бели у овај дуел улазе у феноменалној форми. Тренутно су први на табели Суперлиге Србије са 28 освојених бодова на десет одиграних утакмица, уз гол разлику +24. У претходном колу су савладали ИМТ са 1:3.

На другој страни, нишки Раднички је такође у доброј форми. Налазе се на шестој позицији са 17 освојених бодова на десет мечева. У претходна два дуела је Раднички ремизирао са ОФК Београдом, резултатом 1:1, односно са Војводином у веома ефикасној утакмици, која је завршена резултатом 3:3. Пре тога су убележили победу над Спартаком (3:2), односно над Јединством (0:2).

ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Гол Нишлија брани Страхиња Манојловић. У формацији са три играча позади, штоперски трио чине – Марко Петковић, Александар Војновић и Ембури Јамкам. Тандем дефанзивно оријентисаних везиста чине – Јован Нишић и сународник Јунг Ву Сеола – Џо Џин Хо. Два офанзивца која стоје иза најистуренијег нападачу су Милорад Стајић и двадесетпетогодишњи Илија Јуруков, док по крилне позиције покривају Вања Илић и Радивој Босић. Центарфор тима је Јамајчанин – Триванте Стјуарт.

СУДИЈЕ МЕЧА

Главни судија: Марко Ивковић.

Први помоћник: Немања Петровић.

Други помоћник: Марко Живковић.

Четврти судија: Предраг Јањуш.

ВАР: Павле Томић.

АВАР: Никола Ђоровић.

ОСТАЛЕ УТАКМИЦЕ

Петак:

18:00, Чукарички – Напредак

19:00, ТСЦ – Раднички 1923

Субота:

14:00, ОФК Београд – Спартак

16:00, Текстилац – Железничар

18:00, Јединство – Војводина

Недеља:

17:00, Младост – ИМТ

Понедељак:

16:00, Нови Пазар – Партизан

Претходни текстМилојевић: Меч против Радничког најбитнији, бодрићемо кошаркаше
Следећи текстПрвог дана на Маракани прикупљене 342 јединице крви