Омладинци доминантни у Бачкој Тополи

5

Омладинска селекција Црвене звезде, убедљиво је славила у Бачкој Тополи, против екипе ТСЦ резултатом 1:6. Пулени Ненада Милијаша су одиграли сјајан меч, а посебно се истакао Огњен Теофиловић који је постигао хет-трик за само седам минута.

ТСЦ – Црвена звезда 1:6 (0:1)

Стадион: „ТСЦ Академија“.

Судија: Стефан Јекнић.

Стрелци: Поповић (аутогол) у 15. и Ристић у 50. минуту за ТСЦ, а Теофиловић у 54, 57. и 61, Маркочевић у 72. и Тошић у 85. минуту за Црвену звезду.

Жути картон: Л. Ерег (ТСЦ).

ТСЦ: Пантелин, Ћук (од 41. Д. Ерег), Миљковић, Поповић, Милутиновић (од 83. Сувајчевић), Трајковић (од 72. Л. Ерег), Петровић (од 72. Маврић), Нађхеђеши (од 80. Михајловић), Вишинка, Ристић.

Црвена звезда: Драшкић, Стојковић (од 74. Тегелтија), Фол, Гудељ (од 74. Рогановић), Ристовски, Рамадани, Тошић, Костов (од 74. Бубања), Ђорђевић (од 62. Маркочевић), Ранковић, Теофиловић (од 67. Тасић).

Доминантно су црвено-бели отворили утакмицу. Стварали су проблеме наши јиниори домаћој екипи, са жељом да што пре стигну до поготка. Прву прилику на мечу је имао Ђорђевић, који се у другом минуту интелигентно поставио у петерцу противника, а затим и шутирао, али је његов ударац завршио преко гола. Ранковић је опробао ударац са 25 метара у деветом минуту утакмице, али је голман екипе ТСЦ спремно то дочекао, те је одбранио његов покушај.

Повели су пулени Ненада Милијаша после периода добре игре у 15. минуту утакмице. Првобитно је Ранковић као „брзи воз“ прошао поред свог чувара по левом боку, а затим је упутио центаршут, на који је налетео, те лопту послао у сопствену мрежу, одбрамбени играч домаћег тима – Поповић. Уследио је период утакмице када су се обе екипе бориле за превласт на средини терена. То је довело до неколико прилика, али гол домаће екипе, није био озбиљније угрожен. Наредна претња по гол Пантелина виђена је у 40. минуту, када је из прекида центрирао Ристовски, а у шанси се нашао Теофиловић, али је лопта отишла тик поред стативе. Само неколико минута касније Ранковић је још једним ефектним центаршутем после продора, пронашао Теофиловића, чији је покушај зауставио Пантелин.

Екипа из Бачке Тополе је стигла до изједначујућег гола у 50. минуту меча, а стрелац је био Ристић. Примљени гол је црвено-белима само дао снагу и енергију, те су само неколико минута касније стигли до нове предности на мечу. Гол је у 54. минуту постигао Огњен Теофиловић, на асистенцију Гудеља, који га је сјајно пронашао после центаршута Костова.

Утакмица деветог кола Омладинске лиге Србије је била у знаку Огњена Теофиловића, који је само три минута после првог гола на мечу, постигао и други. Након сјајне лопте коју му је још једном послао Гудељ, он је феноменалним продором обезбедио позицију за шут, а затим и хируршки прецизно погодио небрањену „малу“ мрежу за 1:3.

Уследио је  “блицкриг” Црвене звезде, тачније, нашег нападача, Огњена Теофиловића, који је у 61. минуту меча комплетирао хет-трик. Овог пута је првобитно Ранковић шутирао, а затим је сјајно на одбитак реаговао Теофиловић, коме затим није било тешко да проследи лопту у празну мрежу. Звезда је наставила да ради оно што најбоље зна, а то је да игра нападачки. Дарије Маркочевић је пожртвовано притискао штопере противника, а затим им пресекао додавање, те постигао и пети погодак за наш тим у 72. минуту утакмице. Наставили су да „решетају“ пулени Ненада Милијаша. Шести гол за нашу екипу је постигао Даворин Тошић, који је шутирао веома прецизно, те затресао још једном мрежу екипе ТСЦ у 85. минуту и поставио коначан резултат утакмице.

Претходни текстПродаја дневних карата за Басконију од понедељка у 12 часова
Следећи текстИМТ – Црвена звезда 1:3 (0:1)