Милојевић: Лозница је фудбалски град, очекујем добру утакмицу

7

Фудбалери Црвене звезде сутра од 19 часова гостују ИМТ-у у Лозници, а очекивања пред утакмицу изнео је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

– Очекује нас утакмица против надахнуте, младе и полетне екипе. Биће неизвесно, јер је ИМТ заиста добар тим. Имају много младих играча, добар су колектив, сјајно селектирани, о чему показују и трансфери које су имали у блиској прошлости. Много је ту младих играча који су прошле године освојили Омладинску лигу Србије, тако да треба обратити пажњу на читав колектив. Сматрам да ситуација на табели не осликава њихов квалитет и да то није реално стање – почео је Милојевић.

О здравственом билтену.

– Имамо повређених играча, али не толико страшно да не могу да играју, уз умор који постоји. Видећемо после данашњег тренинга.

Вежу Милојевића лепе успомене за Лозницу у којој смо освојили Куп Србије прошле сезоне.

– Лепо је играти на Лагатору. Терен је у добром стању, Лозница и околина воле фудбал, тако да се надам да ће доћи у великој броју на стадиону који је заиста импозантан. Верујем да ће уживати у доброј фудбалској представи.

Талентовани Андрија Максимовић је добио позив за А репрезентацију Србије.

– Велика част за Андрију, али и нас као клуб. Андрија иде добрим путем, надам се да ће свој таленат показати и у репрезентацији, а нема сумње да је бисер српског фудбала – закључио је Милојевић.

Претходни текст
Следећи текстЗвезда славила у дербију против Спартака