Војводина – Црвена звезда 0:3 (0:0)

26

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су нову победу у Суперлиги Србије. Црвено-беле су у 5. колу биле боље од Војводине у Новом Саду резултатом 3:0.

Након што је прво полувреме завршено без голова, Црвена звезда је повела после само два минута у наставку сусртеа, а стрелац је била Маргита Васовић. На 2:0 повисила је Николина Хаџибабић у 78. минуту, а коначан резултат поставила је Анђела Миловановић у првом минуту надокнаде времена – 0:3.

Црвено-беле имају максималан учинак, а наредног викенда у оквиру 6. кола Суперлиге Звездине фудбалерке дочекују суботички Спартак у дербију кола.

ВОЈВОДИНА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:3 (0:0)

Нови Сад – Стадион: СЦ „Вујадин Бошков“. Судија: Јелена Међедовић. Стрелци: Васовић у 47, Хаџибабић у 78. и Миловановић у 90+1. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Милић (Војводина).

ВОЈВОДИНА: Милинић, Медић, Јовановић (Обрадовић од 55. минута – Митровић од 82. минута), Савић, Милић, Брусин, Трбулин, Тополски, Петровић, Чингелић, Тривић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић, Малијар (Абака од 82. минута), Миловановић, Матејић, Тенков (Васовић од 29. минута), Сремчевић, Тошковић, Шарић (Миловић од 62. минута), Увалин (Хаџибабић).

Претходни текстДегенек позива навијаче: Сви на Маракану да гледамо дуел са Интером