Дркушић: Прекиди важно оружје, наставићемо са добрим играма

4

Одлично игра Црвена звезда, те смо након победе у 174. вечитом дербију од 0:4, савладали и Железничар Панчево резултатом 2:1, а првенац у црвено-белом дресу уписао је снажни дефанзивац Вања Дркушић.

‍- Срећан сам због првенца, иако ми је примарни задатак да чувам мрежу свог гола, леп је осећај постићи погодак за вољени клуб. Мислим да смо изузетно опасни из прекида, и да је сваки центаршут из корнера или слободног ударца – велика прилика за наш тим. Тими има одличну ногу, добро се познајемо и хвала му на асистенцији. Много пажње посвећујемо прекидима, о чему сведочи и добар учинак, као и то да се и ми дефанзивци уписујемо у стрелце. Осим мене, Спајић и Мимовић су такође погађали из прекида, тако да нема сумње да нам је то једно од највећих оружја. Мислим да би то могло да направи разлику у европским утакмицама, против великих тимова који нас очекују – почео је Дркушић.

Већ у уторак од 21 час нас очекује гостовање Интеру, а Звезда је у серији добрих резултата.

– У одличном смо расположењу након историјске победе од 0:4 у вечитом дербију. Момци су одиграли перфектну утакмицу. Након тога, савладали смо и Железничар који ме је пријатно изненадио. Добра су екипа, играју занимљиво, али смо на нашем стадиону освојили заслужене бодове. Интер је велики клуб, имају одличан играчки кадар, али и традицију. Не плашимо се никог, дошли смо у Лигу шампиона да би са сваким одмеравали снаге равноправно. Даћемо све од себе да представимо Црвену звезду на прави начин – закључио је словеначки репрезентативац.

Претходни текстГледај Звезду против Интера са западне трибине
Следећи текстЗвездин прекид важно оружје у великим утакмицама