Иза југа Маракане – Максимовић је Звездина будућност

6

Андрија Максимовић је показао квалитет у вечитом дербију, те још једном потврдио да је велики залог за будућност нашег тима. O његовом развојном периоду, као и о првим утакмицама у сениорском фудбалу говорио је шеф стручног штаба Графичара – Марко Неђић.

‍- Сувишно је било шта причати о Андрији Максимовићу. Има невероватан таленат који испољава све више из утакмице у утакмицу. Није показивао никакав страх када је као најмлађи први пут наступио за Графичар и већ после неколико мечева се показао као један од носилаца игре и кључних фактора за наш тим. Ухватио се у коштац са старијима од себе и показао да може да се носи са далеко искуснијима. На крају крајева, све што је било потребно да се види могли сте да уочите на дербију, где је био један од најбољих фудбалера на терену – изјавио је Неђић.

Након припрема са првим тимом се прикључио Графичару ове сезоне и показао невероватан напредак.

 Он је прво прошао припреме са првим тимом Звезде, па се нама придружио на Златибору. Одмах по доласку смо поред његовог талента, увидели да је напредовао још више и да је лествицу своје игре подигао на много виши ниво. Сада се сав његов рад, труд и упорност исплаћују, те се надам да ће његова каријера ићи само узлазном путањом, што сви ми очекујемо.

Има талентовани млади фудбалер квалитет за међународну сцену и мечеве против европских великана.

– У дербију је било јасно да за њега не постоји притисак и да равноправно може да се носи са свима. У дуелу против Бенфике је постигао погодак у Омладинској Лиги шампиона, а одговорно тврдим да португалски тим нема толико квалитетног играча као што је Максимовић. На њега сада треба да се рачуна и на европској сцени, јер је показао да је Звездин озбиљан залог за будућност – поручио је Неђић.

Претходни текстНајдоски: Навијачи ће се против Железничара одужити за сјајну игру и победу у дербију
Следећи текстТри медаље за Звездине боксере на Појединачном првенству Србије