Марин: Уз подршку навијача потврђујемо добру игру из дербија против Железничара

11

Технички директор нашег клуба – Марко Марин је са задовољством говорио о историјском тријумфу у вечитом дербију, али и нагласио колико ће испуњене трибине стадиона “Рајко Митић” на утакмици против Железничара значити играчима, који су заслужили подршку пред нове изазове.

Огромна победа. Остварили смо историјски тријумф, уједно и најубедљивији у окршајима два клуба на стадиону вечитог ривала. Победа на 174. дербију је доказ доброг рада и квалитета који поседујемо на терену. Милојевић је са сарадницима из стручног штаба и екипом одлично припремио меч, што се и видело на утакмици, одиграли смо перфектно. Дерби је увек тешко играти. Колико год да знамо да имамо квалитетнију екипу, вечити дерби је увек непредвидљив. Управо из тог разлога користим још једном прилику да честитам играчима на великој победи и сјајном резултату – истакао је Марко Марин.

Искористио је прилику Марин и да се захвали навијачима на сјајној подршци, али и да позове све звездаше на утакмицу против Железничара која је на програму у петак од 19 часова.

Навијачима свака част и све похвале за навијање на дербију. Било је феноменално, направили су одличну атмосферу. То је увек битно играчима, али је зато још важније да у петак што више људи буде на стадиону и подржи екипу. Важно је да победимо Железничар, јер је првенство за нас изузетно значајно, а циљ број један је освајање Суперлиге. Добру игру против вечитог ривала морамо да потврдимо и на предстојећем дуелу са нова три бода. Уз то наравно, важно је да навијачи поздраве екипу, јер нажалост неће моћи да буду у Милану. Битно је да играчи осете подршку како бисмо приказали што бољу партију у Италији – закључио је Марко Марин.

Претходни текстПокажи таленат и буди део Звездине академије
Следећи текстБесплатан улаз за децу до 14 година против Железничара