Ендиаје “решета” у Суперлиги

10

Изабраници Владана Милојевића пружају фантастична издања од почетка сезоне. Ефикасност је на високом нивоу, а велику улогу имају нападачи. После хет-трика у вечитом дербију се посебно истакао сенегалски фудбалер – Шериф Ендиаје, који је на шест мечева у првенству постигао чак седам голова.

Владан Милојевић је од почетка сезоне на слатким мукама што се тиче одабира нападача, услед сјајне форме у којој се налазе оба центарфора црвено-белих. Ипак, Шериф Ендиаје из утакмице у утакмицу, показује да се ради о врсном нападачу, који може да направи разлику. Наставио је тамо где је стао претходне сезоне када је реч о утакмицама са вечитим ривалом и још једном је потврдио да је специјалиста за вечите дербије. На највећој утакмици српског фудбала, Сенегалац је максимално искористио шансу, те је постигао хет-трик, и на тај начин донео нашој екипи огромну победу, резултатом 0:4. Ипак, није био то први пут да је Ендиаје, ове сезоне успешно тресао мреже противника. Наиме, он је постизао голове и против Јединства (2), Младости из Лучана, Текстилца.

Звездин центарфор је на шест одиграних утакмица у домаћем првенству, постигао чак седам голова. Укупно је на терену у Суперлиги Србије провео 353 минута. Звездин нападач је уједно и најбољи стрелац домаћег првенства са седам погодака, док га у стопу прати и други сјајни нападач црвено-белих – Бруно Дуарте, са пет постигнутих голова.

Претходни текстПруцев: Хоћу да се докажем навијачима, очекујем их у петак на Маракани
Следећи текстЗвездаши на каљењу – Анан асистирао за победу