Стручна комисија одабрала је јубиларни логотип за 80 година Црвене звезде

238

Јавни конкурс за обликовање идејног решења визуелног идентитета јубиларног логотипа поводом 80 година Спортског друштва Црвена звезда расписан је 28. јула и завршен је 12. септембра 2024. године.

Комисија за одабир најбољег решења у саставу Миша Лукић, оснивач и CEO „New Startegy“, Драган Стојков, академски сликар, Горан Еди Тадић, професор графичког дизајна, Борис Виденов, арт директор ФК Црвена звезда, Предраг Симић, креативни директор ФК Црвена звезда, Никола Цвејић, арт директор КК Црвена звезда и Зоран Аврамовић, генерални секретар СД Црвена звезда донела је на данашњи дан 25. септембра 2024. године једноглану одлуку да је победило идејно решење логотипа 80 година Спортског друштва Црвена звезда под шифром MPgdCZ80.

Спортско друштво Црвена звезда наредне године обележава 80 година од свог оснивања. Припреме за обележавање јубилеја су већ почеле, а један од првих задатака је био избор јединственог и оригиналног идејног решења визуелног идентитета.

Честитамо победнику и аутору логотипа који ће бити примењиван у јубиларној години, као и на прослави 80. рођендана Црвене звезде, а желимо да похвалимо и све учеснике Јавног конкурса СД Црвена звезда на изузетним радовима.

Претходни текстШериф у друштву Звездиних легенди
Следећи текстИванић повредио примицач, очекује га пауза