Савић: Уз навијаче до доброг резултата против Бенфике

11

У четвртак од 18:45 Црвена звезда почиње нову одисеју у Лиги шампиона, а први ривал је Бенфика. Верује Душан Дуле Савић у моћ Маракане, осетио је то много пута на својој кожи.

Врло је важна прва утакмица. Повољан резултат против Бенфике би био додатан импулс за све оно што нас очекује. Имамо укупно осам утакмица, четири код куће, и нови формат такмичења је другачији од претходних. Видећемо колико је повољнији, али ми се свиђа што смањује могућност за калкулације екипа. Сваки бод је важан и свака утакмица је прича за себе. Имамо добар тим и не сумњам да ће уз помоћ публике, амбијента и атмосфере Маракане то бити добро. Оправдаћемо наше учешће у Лиги шампиона, јер ту и припадамо. Звезда годинама показује да је супериорна у Србији, да смо присутни у Европи – почео је Савић.

Легендарни центрафор очекује пуне трибине.

Очекујем да ће звездаши у што већем броју да се одазову и да испуне трибине Маракане. Позивам их и да купују годишње карте, конкретно Премијум, која испада и јефтинија од пакета улазница за Лигу шампиона. У Премијум пакету можете да гледате све утакмице у првенству, купу, па и ове у Лиги шампиона. Велика је предност и што ћемо имати два, три дербија на Маракани, и у том случају, нема сумње да ће се Премијум улазница исплатити сваком звездашу – закључио је Савић.

Претходни текстЦрвена звезда озваничила сарадњу са „Физио Групом“
Следећи текстОгњен Мимовић 2029!