Почиње приоритетна продаја улазница за Бенфику

20

Црвена звезда обавештава најверније навијаче са активном чланарином да ће у четвртак 12. и петак 13. септембра  имати могућност да у склопу приоритетне куповине обезбеде појединачне улазнице за меч против Бенфике, док редовна продаја карата почиње у суботу – 14. септембра.

Као и увек за најважније утакмице у сезони, активни чланови нашег клуба имају бенефит приоритетне куповине улазница. Навијачи са активном чланарином ФК Црвена звезда могу да купе по једну улазницу за сваку чланарину која је повезана са њиховим налогом.

Чланови клуба који су већ набавили Премијум сезонску или пакет улазница за Лигу шампиона, могу да купе и једну појединачну улазницу за ову утакмицу.

НАПОМЕНА: Навијачи који планирају да се учлане или обнове чланарину могу то да ураде онлајн и да у истом процесу куповине дођу и до улазница за меч  против Бенфике, који је на програму у четвртак – 19. септембра од 18 часова и 45 минута.

Цене:

‍- Север и југ: 3500 динара
– Исток: 6000 динара
– Запад: 7000 динара
– Синиша Михајловић: 16000 динара

Премијум сезонских улазница и пакета карата за Лигу шампиона је све мање. Самим тим све је мањи и број доступних појединачних улазница за црвено-бели спектакл против Бенфике.

До улазница можете доћи већ данас:

– Онлајн, на овом линку, за само 3 минута
– У променоару западне трибине (поред Сервиса за чланство) нашег стадиона, и то од 10 до 18 часова

Претходни текстНајава преноса – Омладинци и кадети у Суботици
Следећи текстДуарте: Навијачи су наша снага, биће пуне трибине у суботу