Јанковић: Уз подршку навијача Звезда може против сваког у Лиги шампиона

7

Фудбалери Црвене звезде ће се у оквиру Лиге шампиона, између осталог састати и са ПСВ-ом, а неко ко зна како се холандски великан побеђује на Маракани је Бошко Јанковић, који је и постигао гол на том мечу.

‍- Била је то невероватна утакмица. Могу слободно да кажем да је атмосфера којој сам тог дана присуствовао била најбоља у целој мојој каријери. Победити тим који је касније стигао до полуфинала Лиге шампиона је заиста сјајан осећај. Надиграли смо их у свим сегментима игре, те савладали на препуној Маракани што је употпунило цео осећај – започео је Јанковић.

Жреб је добар по Звезду, шансе за пролеће постоје.

 Свиђају ми се Звездини противници. Јака Барселона и Бенфика долазе на Маракану, док је фантастично што ћемо гостовати два пута на Сан Сиру. Показали смо да можемо да се носимо са свима и да можемо бити конкурентни у овом такмичењу. Шансе постоје, све је отворено и видећемо како ће све то на крају изгледати.

Игра против Бодеа дала наду да Звезда може направити искорак у Лиги шампиона.

– Био сам на утакмици. Видели смо праву Звезду и свидела ми се игра коју су приказали у мечу одиграном у среду. Надјачали смо их на скоро свим пољима, видело се да је њих атмосфера такође збунила, те да су пружили нижи ниво игре од очекиваног. Оваквом игром можемо доста направити у Лиги шампиона, Милојевић ће имати времена да склопи коцкице и припреми тим за прву утакмицу.

Атмосфера је, као и увек, била фантастична.

 О навијачима више нема шта да се каже. Показали су да су најбољи на свету. Пружају ветар у леђа који играчима извлачи и више него што је могуће у том тренутку. Биће сјајно видети пуну Маракану на још четири европске утакмице, те ће они још једном потврдити тезу да су најбоља публика и наш 12-ти играч – поручио је Јанковић.

Претходни текстКарте за Раднички 1923 у суботу у продаји
Следећи текстЗвездин трио у младој репрезентацији Србије