Омладинци мотивисани пред нову сезону

12

Јуниори Црвене звезде ће се у оквиру првог кола националног првенства састати са екипом Вождовца у недељу од 18 часова на теренима иза југа Маракане, а о припремном периоду, али и старту нове сезоне су говорили шеф стручног штаба – Ненад Милијаш, као и омладинац – Вук Рогановић.

Квалитетно смо се припремали и радили од првог дана када смо се окупили у јулу. Екипа је знатно измењена у односу на претходну сезону, па је први део рада био посвећен пре свега прилагођавању. Одлично смо радили у Врњачкој Бањи, где смо имали неколико контролних утакмица, а затим и у Бањалуци где смо одрадили завршни други део припремног периода. Спремни смо за почетак сезоне, верујем и да се играчи радују такмичарским мечевима, а наш циљ као и сваке године остаје исти – развој играча и припрема за први тим, а уз то наравно да бисмо волели и да се на крају сезоне радујемо трофеју Омладинске лиге Србије – истакао је Ненад Милијаш.

Вук Рогановић је сумирао припремни период, али и изнео очекивања пред старт такмичарске године 2024/25.

Прошло је месец дана од када смо почели са радом. Што се мене лично тиче тренирао сам првих двадесетак дана, а затим сам због прехладе паузирао. Пре неколико дана сам се вратио и надам се да ћу у што скоријем периоду моћи да будем у максималном тренажном процесу. Што се тиче екипе, припреме су прошле савршено, а када је реч о физичком стању мислим да смо спремни за прво коло и даљи ток првенства. Има доста нас момака који се дуго знамо, тако да тај тимски дух никада није ни фалио. То је оно што ће верујем бити изузетно значајно на терену. Што се тиче тренера Милијаша реч је пре свега о великом фудбалском имену у овом клубу, свакако да смо под његовом командом одрадили сјајан припремни период и надамо се победи у недељу – закључио је Вук Рогановић.

Претходни текстВелики одзив Звездаша за дружење са играчима на Калишу
Следећи текстХет-трик Крстића за тријумф кадета на премијери