Седам појачања се већ уписало у листу стрелаца

11

Фудбалери Црвене звезде су у прва четири кола Суперлиге Србије постигли 14 голова, а чак девет погодака је дело наших новајлија.

У првом колу против Јединства у листу стрелаца се уписао Бруно Дуарте, који је том приликом оборио рекорд Филипа Касалице, те постигао најбржи првенац на дебију у црвено-белом дресу. Бразилац је и у другој рунди био прецизан, када је погодио у сусрету са лучанском Младости.

Након тог дуела, наши првотимци су гостовали Текстилцу у Бачкој Паланци, а три од четири гола су постигли фудбалери који су тек пристигли на Маракану. У дебитантском наступу је мрежу затресао Милсон, да би потом погађали Тими Макс Елшник и Бруно Дуарте.

Изузетно расположени су били првотимци нашег клуба и у последњем мечу и убедљивој победи над Новим Пазаром (4:1). Први гол за Црвену звезду је постигао Сеол, док је други погодак дело Дуартеа, да би у наставку утакмице мрежу погађали Словенац Елшник, односно Пума Родригез.

Дебитантски погодак је током припремног периода уписао и млади Лазар Јовановић и то на мечу против Сочија у Русији. Звездино дете – Лука Илић је такође постигао гол по повратку у наш клуб на пријатељском дуелу одиграном против Младости из Лучана, те је наставио тамо где је стао у првом мандату у црвено-белом дресу.

Прва четири кола су знак да је Звездина скаутинг служба одрадила сјајан посао, те да је шефа стручног штаба – Владана Милојевића ставила на слатке муке пред одлучујуће утакмице за пласман у Лигу шампиона.

Верујемо да ће се убрзо у листу стрелаца уписати и дефанзивац Немања Стојић, као и Далсио Гомеш, те забележити дебитантске голове у црвено-белом дресу.

Претходни текстМилојевић: Друго полувреме је оно чему тежимо
Следећи текстСеол: Одушевљен сам Мараканом и навијачима