Звезда обрадовала малог Лазара сезонском улазницом

8

Фудбалски клуб Црвена звезда је угостио дечака – Лазара Живковића, који је у претходном периоду продавао лубенице како би прикупио новац за Звездину сезонску улазицу, а наш клуб је донео одлуку да га на Маракани дочека и обрадује га сезонском картом за мечеве вољеног клуба.

Лазар Живковић из Чокота крај Ниша је већ годинама велика подршка првотимцима Црвене звезде. За њега немогуће не постоји, будући да је уз црвено-беле последњих сезона био како на Маракани, тако и на теренима широм Србије.

Дечак се налази у инвалидским колицима због здравствених проблема који су га задесили од раног детињства, али га то никада није спречило да уз диван осмех и искрену љубав према Звезди прати мечеве црвено-белих. Решен је био да тако буде и ове године, те је новац за сезонску улазницу прикупљао од продаје лубеницa.

Међутим, наш клуб се потрудио да дивног дечака усрећи и поклони му сезонску карту пред почетак утакмице другог кола Суперлиге Србије против Младости из Лучана. Лазара и његовог тату је угостио председник Црвене звезде – Светозар Мијаиловић, који им је уручио карте за сезону 2024/25 и пожелео им да уживају у Звездиним утакмицама, а верујемо и новим историјским моментима. На тај начин наш клуб је још једном показао да је Звезда велика породица, као и да је увек ту за највернију звездашку публику.

Претходни текстМилојевић: Да се запитамо и направимо добру анализу
Следећи текстТрка Звездиних шпицева