Звездина два тима талената – 22 бисера на припремама

32

Фудбалере Црвене звезде наредне суботе од 20 часова очекује старт нове сезоне, а оно што може да радује све навијаче, као и Владана Милојевића је велики број младих и талентованих фудбалера који се налазе у првом тиму.

Милојевић у овом тренутку има чак 15 талената који су прошли припреме на Златибору, односно у Русији, и то су: Милош Гордић, Иван Гутеша, Вук Драшкић, Огњен Мимовић, Насер Ђига, Андреј Ђурић, Стефан Лековић, Вељко Милосављевић, Виктор Радојевић, Никола Кнежевић, Јован Шљивић, Андрија Максимовић, Урош Кабић, Лазар Јовановић и Урош Сремчевић.

Ако се на то додају још повређени Адем Авдић и Владимир Лучић, те Сава Радановић, Алекса Василић, Василије Костов, Вељко Вукојевић и Ђорђе Ранковић – Црвена звезда у свом руднику талената има 22 фудбалера који су при првом тиму што је невероватан податак.

Од појединаца се свакако очекује да већ у наредној сезони доживе пуну афирмацију, док неки стрпљиво чекају деби у сениорском тиму, али је чињеница да су готово сви фудбалери са списка добили минуте на припремама да покажу шта и колико знају. Конкретно, минуте на свим утакмицама добили су – Гутеша, Мимовић, Лековић, Кнежевић, Шљивић, Јовановић и Сремчевић. На три утакмице су заиграли – Ђига, Ђурић, Милосављевић, Максимовић, док је меч мање уписао Радојевић. Прилику да дебитују за Звезду имали су Василић и Ранковић. Поготком се наметнуо брзоноги Јовановић и већ на припремама показао да га чека блистава будућност у црвено-белом дресу.

Сигурно би минуте уписали и Авдић и Лучић да их повреда није спречила у томе, док су други вредно тренирали у жељи за напретком.

Претходни текстРезиме припрема – Звезда спремна за почетак сезоне
Следећи текстСтојић: Звездаши су се ужелели фудбала, очекујемо их на Маракани против Јединства