У сусрет противнику – Раднички 1923

34

Фудбалери Црвене звезде угостиће екипу Радничког 1923 у оквиру петог кола плеј-офа Суперлиге Србије, у недељу од 18 часова и 30 минута.

МЕЂУСОБНИ СУСРЕТИ

Са наредним противником смо одиграли 38 званичних утакмица, а рачунајући и пријатељске мечеве долазимо до цифре од 57 дуела. Тријумфовали смо чак 43 пута, у 11 наврата смо поделили плен и забележили само три пораза. Гол разлика је такође на страни шампиона и износи 122:24 у корист нашег тима.

Последњи сусрет је одигран на Маракани, у оквиру пролећног дела шампионата, а славили су црвено-бели са убедљивих 5:0. Повели смо головима Стаменића и Ендиајеа у првом полувремену, да би се потом Сенегалац у стрелце уписао и на почетку другог дела игре. Тачку на сусрет су ставили Хванг и Катаи.

БУДИТЕ УЗ ЗВЕЗДУ

Сви звездаши у овом тренутку улазнице могу набавити онлајн путем, док ће продаја карата на шалтерима Маракане бити доступна у суботу 11. маја од 10 до 16 часова. Такође, благајне на највећем српском стадиону ће бити отворене на дан утакмице, у недељу 12. маја, од 12 сати до самог почетка утакмице.

Цене улазница за меч са екипом Радничког 1923 су следеће:
Север – 400 динара
Исток – 500 динара
Запад – 700 динара
Трибина „Синиша Михајловић“ – 1400 динара

За звездаше који неће бити у могућности да са трибине бодре наш тим, обезбеђен је студијски програм на каналу Звезда ТВ, док ће телевизијски пренос бити и на каналу Арена Премиум 1.

Уколико неко није у прилици да наше фудбалере прати путем видео преноса, може то учинити преко Звездине апликације, на нашем Меч центру.

ФОРМА ЕКИПА

Црвено-бели од доласка Владана Милојевића не знају за пораз, а бодове су поделили само у сусретима са вечитим ривалом и Војводином. Рачунајући званичне утакмице од старта пролећног дела шампионата, забележили смо чак 15 победа, уз гол разлику 41:7. У последњем колу смо савладали Младост из Лучана минималним резултатом, а једини стрелац на утакмици је био Драговић.

Крагујевчани су најпријатније изненађење суперлигашког каравана ове сезоне. Везао је Раднички шест победа од почетка фебруара, али је управо наш тим прекинуо сјајан низ, победом на Маракани. У плеј-офу имају три победе и један пораз, забележен у прошлом колу од ТСЦ-а. Занимљиво, на последња четири првенствена сусрета су постигли 14 голова, а примили 10.

ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Ове сезоне Раднички најчешће користи формацију 4-1-4-1, а на голу се налази талентовани Лековић. Штоперски тандем чине Шербечић и Симовић, док се неретко у тој улози нађе и Митровић. По боковима делују Ћосић и Дадић. Спону између везног реда и последње линије држи Ристић, док средишњи део терена контролишу Сахли и Алексић, а на крилима се налазе Ђурић и Бевис. Најистуренији играч тима, уједно и најбољи стрелац екипе је Видосављевић. Шансу са клупе траже Глушчевић, Букумира, Ивеља и Томић.

СУДИЈЕ МЕЧА

Главни судија: Ненад Минаковић
Први помоћник: Никола Боровић
Други помоћник: Атила Хармат
Четврти судија : Давид Матић
ВАР: Новак Симовић
АВАР: Душан Панчић

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

Плеј-оф

Недеља:
14:30 ТСЦ – Чукарички
16:30 Партизан – Младост
19:30 Војводина – Напредак

Плеј-аут

Понедељак:
16:00 Нови Пазар – Спартак
18:00 Јавор – Вождовац
18:00Раднички – ИМТ
20:00 Железничар – Радник

Претходни текстЗвездини кадети на припремама у Караташу
Следећи текстРеми омладинаца против Јединства