Милосављевић: Наступи у Суперлиги мотив да радим још јаче

9

Звездино дете – Вељко Милосављевић је остварио дечачки сан заигравши у првом тиму. Високи штопер је претходне сезоне постао трећи најмлађи дебитант у историји нашег клуба на мечу против Трајала, док је у актуелној такмичарској години забележио наступе у Суперлиги Србије против Радничког из Ниша и Спартака.

– Када сам одиграо меч против Трајала претходне сезоне дефинитивно да сам испунио све оно о чему сам маштао, а то је да након низа година које сам провео у Омладинској школи добијем прилику у сениорској конкуренцији. Бити трећи најмлађи дебитант у толико дугој историји клуба није мала ствар, али то ме није понело. Наставио сам вредно да радим. Нова сезона је почела за мене јако добро у редовима развојног тима, где смо имали сјајан старт и пет везаних победа. Упоредно сам тренирао са првим тимом и ту сам сакупљао додатно знање и искуство. Добио сам прилику на претходне две утакмице у Суперлиги, тако да сам дебитовао и у првенству – што је још један значајан корак у каријери. Хвала стручном штабу на челу са Владаном Милојевићем на указаном поверењу, ово ће ми бити само ветар у леђа да тренирам још снажније – истакао је Милосављевић.

Учествовао је штопер рођен 2007. године у две убедљиве првенствене победе, а на момка из Пожаревца највећи утисак су оставили навијачи.

– На утакмици против Радничког из Ниша сам играо на Маракани. То је невероватан осећај, терен, амбијент и све што доноси наш стадион. Навијачи су на мене оставили сјајан утисак, у контексту да је играти пред њима нешто другачије и потпуно посебно. Када знате да је неко увек уз вас немате страх и трему, иако сам свестан да сам млад и да играм на веома одговорној позицији. Исто је било и у Суботици, њихова песма нам је давала снагу и мотив да остваримо убедљиву победу. Желим да оставим траг у клубу у ком сам поникао, тако да ћу дати све од себе да напредујем што више и будем од помоћи саиграчима и клубу – закључио је млади централни бек.

Претходни текстСусрет шампиона
Следећи текстЗлатни тим – Драган Богавац