Појединачне карте за Барселону од петка у продаји

16

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава навијаче да ће чланови клуба од петка – 25. октобра моћи да обезбеде појединачне улазнице за меч против Барселоне, док слободна продаја карата за утакмицу са шпанским великаном почиње у понедељак – 28. октобра.

Као и до сада, активни чланови нашег клуба ће имати прилику да дођу до улазница пре осталих навијача. За њих је омогућена приоритетна продаја карата, и то од петка – 25. октобра. Сваки члан може да купи по две улазнице.

У продаји ће бити само девет хиљада појединачних улазница, а до карата сви заинтересовани могу доћи на благајнама нашег стадиона, као и онлајн путем линка.

Како бисмо наградили навијаче који верно прате црвено-беле и у домаћем првенству, већи контингент улазница ће бити остављен и за дан меча са Војводином – 2. новембра, а продаваће се по истом принципу као што је то било после дуела са Радничким из Ниша. Са купљеном картом или сезонском улазницом после меча са Војводином свако ће моћи да обезбеди две улазнице за меч против шпанског тима, те ће сви звездаши моћи да испрате дуел избраника Владана Милојевића и купе карту за Барселону.

Пакети карата су и даље најповољнија опција за све оне који желе да уживају на стадиону “Рајко Митић” у Лиги шампиона. Напомињемо да је остало још три хиљаде пакета и да они неће бити конвертовани у појединачне улазнице без обзира на то колико се појединачне карте брзо буду продале.

Црвена звезда ће дочекати Барселону 6. новембра од 21 сат, а цене појединачних улазница су следеће:

– Север и југ – 3500 динара
– Исток – 6000 динара
– Запад – 7000 динара

Цене пакета:

– Север и југ – 7000 динара
– Исток – 12000 динара
– Запад – 15000 динара

Радно време благајне на стадиону “Рајко Митић” – радним данима од 10 до 18 часова, а суботом од 11 до 16 часова.

Претходни текстМарић златни, Манојловић вицешампионски, Драгаш бронзани
Следећи текстЦрвено-беле после два продужетка срушиле Сепси