Насловна Женска кошарка Меридианбет уз ККЖ Црвена звезда

Меридианбет уз ККЖ Црвена звезда

36

Улагање у женски спорт – МЕРИДИАНБЕТ уз ККЖ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА.

Познато је да је компанија Меридианбет посвећена улагању у српски спорт на свим нивоима, а сада је направљен још један велики корак на том пољу.

Са великим задовољством компанија Меридианбет озваничила је сарадњу са изузетно успешним колективом, са женском кошаркашком екипом која ове године има високе циљеве у домаћој лиги, као и у Еврокупу – ККЖ Црвена звезда.

Председница ККЖ Црвена звезда Анђелка Вукмировић и представница клуба Јелисавета Костић су у пријатном разговору у просторијама компаније Меридианбет нагласиле да су дуга и богата традиција ККЖ Црвена звезда, уз подршку компаније која уме да препозна и подржи успешне спортисте, гарант квалитета.

Председница ККЖ Црвена звезда Анђелка Вукмировић, легенда клуба, некадашња играчица чувене генерације црвено-белих која је 1979. године освојила титулу првака Европе, истакла је да се радује будућој сарадњи.

Захвални смо компанији Меридианбет што је препознала ККЖ Црвена звезда као екипу са којом жели да сарађује. Као што сви знају женски кошаркашки тим је најтрофејнији у читавом Спортском друштву Црвена звезда. Прва смо екипа која је освојила Куп шампиона и надамо се да ће и наредне генерације да наставе традицију. Такође, верујем да ће ККЖ Црвена звезда пратити компанију Меридианбет, као и обрнуто, те да ћемо имати дугогодишњу сарадњу. Боје су нам исте, црвено-беле – рекла је госпођа Вукмировић и додала да екипа Црвене звезде и ове сезоне има највише амбиције:

Захваљујући овој сарадњи верујем да ће женска кошарка бити видљивија. До сада је клуб покушавао да организује друштвено-одговорне акције, а са компанијом Меридианбет ће оне сигурно бити још успешније. Верујем да ће то да испрате и резултати на терену, јер ове године кошаркашице играју и Еврокуп и надамо се да ће да направе добар резултат. У домаћем првенству и купу циљ Црвене звезде је освајање оба трофеја – закључила је Вукмировић.

Из компаније Меридианбет истичу да верују да ће сарадња резултовати успесима, како на терену, тако и ван њега.

Озваничили смо сарадњу са великаном као што је ККЖ Црвена звезда, једним од најуспешнијих у читавом Спортском друштву и управо као такав јесте сјајан партнер компанији Меридианбет. Наша компанија ће се трудити да спроведе што више заједничких акција, а пре свега желимо да црвено-белим дамама пружимо подршку у њиховим борбама на терену. У будућности ће бити доста друштвено-одговорних акција, а верујемо да ће ова сарадња бити успешна, подједнако као и она са мушком селекцијом Црвене звезде – рекла је представница компаније Меридианбет Татјана Шајковић.

Клуб који следеће године прославља 80. рођендан, а од оснивања је освојио 34 титуле националног првенства, 15 националних купова, као и Куп европских шампиона, је прави партнер компаније као што је Меридианбет. Будућност ће сигурно донети много заједничких победа на разним пољима, успеха у акцијама које ће се спроводити у тандему, као и прослава трофеја црвено-белих кошаркашица.

Први наредни изазов кошаркашице Црвене звезде имају у четвртак, када ће у оквиру Еврокупа одмерити снаге са АЦС Сепси, на домаћем терену. Биће то уједно и прва заједничка акција са компанијом Меридианбет, када ће се обележити „Розе октобар“.

Претходни текстИза југа Маракане – Радановић дебитовао у Лиги шампиона са 15 година
Следећи текстМарић златни, Манојловић вицешампионски, Драгаш бронзани