Милијаш: Честитам играчима, били смо тим

12

Омладинци Црвене звезде су одиграли нерешено са екипом Монака у Монте Карлу (1:1) у оквиру трећег кола Лиге шампиона за младе, а утиске након меча је изнео шеф стручног штаба – Ненад Милијаш.

‍- Честитам свим играчима на одиграној утакмици, дали су све од себе, те сад идемо задовољни кући. Имали смо неколико прилика на крају где смо могли да дамо гол, али смо исто тако могли и да примимо. Бољи смо из утакмице у утакмицу, узимајући у обзир да смо доста млађи од других екипа у Лиги шампиона, све у свему, мислим да смо одиграли једну врхунску утакмицу. Ово је велика школа, која заиста много значи нашим играчима за даљи раст и развој њихових каријера. Лепо је играти у оваквим условима, против јаког противника, немате прилику сваки дан за тако нешто, али свака част играчима на пруженој игри – почео је Ненад Милијаш.

Петнаестогодишњи Саво Радановић је данас бранио за црвено-беле, те је пружио феноменалну партију.

– Саво Радановић је добио прилику, услед позива нашег голмана из претходних утакмица (Вук Драшкић) на меч сениора, што је огроман успех за Црвену звезду као клуб. Савo је искористио прилику, те је ову утакмицу бранио заиста перфектно. Није лако у тим годинама играти на овом нивоу, али на њему је да на томе учи, и Савo је данас пружио оно што смо од њега и очекивали. Помагао је пуно дефанзивној линији, а и они су њему, те смо на овом мечу заиста били прави тим. Увек ће се истаћи неки појединац, али ми смо пре свега данас били квалитетна група – подвукао је Милијаш.

Претходни текстСремчевић: Поносан сам, дали смо све од себе
Следећи текстМонако – Црвена звезда 5:1 (2:1)