Звезда наставила победнички низ

44

Седмом победом у Суперлиги Србије фудбалерке Црвене звезде наставиле су поход ка одбрани шампионске титуле. Црвено-беле су у 8. колу савладале ТСЦ у Бајши са 3:1 (2:0) и остале максималне.

Звезда је до вођства стигла голом Софије Сремчевић у 7. минуту меча. Пред крај првог полувремена предност нашег тима дуплирала је Нина Матејић.

Домаће су успеле да смање заостатак у 62. минуту преко Јошићеве и то је био први погодак који је Црвена звезда примила ове сезоне у националном првенству. Само четири минута касније у стрелце се поново уписала Сремчевићева. Било је то 3:1 за црвено-беле што је био и коначан резултат меча.

Звездине фудбалерке су после осам одиграних кола прве на табели са максималним учинком, а почетком новембра у 9. колу гостују екипи Слоге из Земуна.

ТСЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:3 (0:2)

Бајша – Стадион: ФК Бајша. Судија: Милица Миловановић. Стрелци: Јошић у 62. минуту за ТСЦ, Сремчевић у 7. и 66. и Матејић у 44. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Гајић (ТСЦ), Васовић (Црвена звезда).

ТСЦ: Шкандро, Коцић, Кецман, Силуши (Хасић од 71. минута), Бечић, Божић, Рајић, Грујић, Јошић, Родић (Нинковић од 54. минута), Гајић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Чавић (Тошковић од 60. минута), Шћепановић, Миловановић, Матејић, Васовић, Сремчевић, Миловић, Хаџибабић (Малијар од 76. минута), Спасојевић (Увалин од 83. минута), Ђорђевић.

Претходни текстЦрвена звезда Меридианбет у Подгорици против непоражене Будућности
Следећи текстНинков: Уз велику подршку навијача у Монте Карлу до позитивног резултата