Обавештење за навијаче пред Монако

11

Фудбалери Црвене звезде ће у уторак од 18 часова и 45 минута гостовати Монаку, а с обзиром на чињеницу да велико интересовање влада за дуел трећег кола Лиге шампиона, веома је битно да навијачи који ће црвено-беле бодрити у Монте Карлу испоштују све инструкције.

Утакмица ће бити одиграна на стадиону „Луј II“, који се налази на адреси 7 Avenue des Castellans 98000 Monaco, a капацитет износи 17020 седећих места.

Паркинг за аутобусе се налази у близини стадиона, на адреси 3 Avenue des Castellans 98000 Monaco, док се паркинг за аутомобиле налази на адреси Monaco Parking Saint-Antoine Liaison Marquet 98000 Monaco. Капацитет паркинга за аутомобиле је 377 места.

На стадион је забрањено уношење пиротехнике, ножева, оружја, боца и флаша са алкохолом, кацига, алата, ласера, као и банера на којима се налазе увредљиве, расистичке, идеолошке и филозофске поруке. Поред поменутих предмета посетиоци утакмице на меч неће моћи да унесу ни барјаке, камере, велике кишобране, кућне љубимце, трубе или ваздушне трубе, сигурносне ципеле.

Такође, напомињемо да ће алкохол бити забрањен на дан утакмице у Монаку, као и да приступ Монаку неће бити могућ пре 16 часова и 30 минута одлуком локалних власти.

Препоручени возови из Нице до Монака су у следећим терминима у уторак – 22. октобра:

– 16:21

– 16:32

– 16:50

– 17:02

Пре уласка на стадион претресе ће обавити локална полиција са псима за пиротехничку детекцију.

Претходни текстЗвезда угостила чланице удружења “Будимо заједно”
Следећи текстОдбојкаши Звезде убедљиви против Радничког