Милојевић: Задовољан сам, хвала навијачима

4

Шеф стручног штаба нашег тима – Владан Милојевић је изнео утиске након тријумфа црвено-белих над Радничким из Ниша резултатом 5:1, у оквиру 12. кола Суперлиге Србије.

– Било је доста добрих момената, с обзиром на то да сам већ рекао да су репрезентативци доста каснили са повратком. Изашли смо у нешто другачијем саставу. Задовољан сам приказаном игром. Диктирали смо игру, отворили утакмицу на прави начин. Честитам играчима Радничког и њиховом тренеру на приказаној игри, желели су да играју и да се надмећу. Идемо даље – истакао је Милојевић.

Лука Илић је постигао хет-трик на данашњем сусрету, док је Катаи постао најбољи стрелац Суперлиге.

– Доста пута сам причао о Луки Илићу као играчу, вратило му се данас на прави начин. Шта рећи за Катаија, честитам му од срца, мислим да је то апсолутно заслужио. Има доста тога још да пружи, прави је лидер у свлачионици и пример овим младим играчима. Рекао сам да желимо да видимо Вељка Милосављевића, заслужио је то својим играма у Графичару и репрезентацији. Добијаће и он минуте. Имамо доста младих играча у миксу са старијима, тако да би то требало да изгледа добро. 

Захвалио се тренер наше екипе навијачима на подршци, али и истакао да ће бити уз кошаркаше.

– Драго ми је да су навијачи дошли. Што се тиче кошаркаша, ми смо једна породица и увећ ћемо подржавати спористе нашег Спортског друштва. Овога пута ћемо имати прилику да гледамо спектакл и надамо се победи – закључио је Милојевић.

Претходни текстКатаи постао најбољи стрелац Суперлиге и изједначио се са Панчевим!
Следећи текстКатаи: Велики успех, не желим да станем овде