„Црвено-бела крв“ 31. пут – Прикупљена 591 јединица крви

4

Данас је у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ одржан други дан акције „Црвено-бела крв“. Ово је 31. пут да се акција одржава у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије, а навијачи су осим на Маракани крв могли добровољно да дају и у Косовској Митровици. Рачунајући обе локације током два дана акције је чак 591 звездаш донирао крв.

‍Звездаши су се у великом броју одазвали и посетили Маракану, те још једном показали да имају велико и хумано срце. Акција “Црвено-бела крв”, која је организована у Медија центру стадиона “Рајко Митић” 17. и 18. октобра по 31. пут је била изузетно успешна, имајући у виду да се другог дана одазвало 214 звездаша, те је рачунајући оба дана прикупљена 591 јединица крви.

Поред Београда, акција је организована и у Косовској Митровици, где је 35 навијача донирало крв, а звездаши су још једном показали да нису подршка само на трибинама, већ и у важнијим животним биткама.

Најхуманији су награђени улазницом за утакмицу кошаркаша у Евролиги против Барселоне, која је на програму данас од 20 часова.

Овом приликом Фудбалски клуб Црвена звезда захваљује се свима који су се одазвали позиву и учествовали у 31. акцији „Црвено-бела крв“.

Претходни текстКатаи: Велики успех, не желим да станем овде
Следећи текстЗвезда угостила чланице удружења “Будимо заједно”