Милојевић пред јубилејом против Радничког из Ниша

7

Шеф стручног штаба Црвене звезде – Владан Милојевић ће 10. јубиларни пут предводити београдске црвено-беле против Радничког из Ниша у петак од 16 часова на Маракани у оквиру 12. кола Суперлиге Србије.

Искусни стратег је као тренер предводио Звезду до сада девет пута против Нишлија, а краси га одличан учинак! Наиме, Милојевић је остварио осам тријумфа и један реми, уз феноменалну гол разлику 23:3. Даља статистика износи податак да су црвено-бели под његовом командом постизали чак 2.5 гола по сусрету.

Први пут је против Радничког забележио победу од 3:0 на стадиону “Рајко Митић”, када је мрежу ривала два пута затресао Славољуб Срнић, а једном Александар Пешић. На поменутом мечу Владан Милојевић је и дебитовао као тренер Црвене звезде у Суперлиги Србије. Исте такмичарске године 2017/18, Милојевић је на “Чаиру” остварио најубедљивију победу против “Мераклија” (0:4).

У другом мандату педесетчетворогодишњег шефа стручног штаба, Звезда је са Милојевићем победила Раднички на страни са 0:2 у сезони 2023/24.

Ако погледамо само мечеве на Маракани, тренер рођен у Аранђеловцу је савладао Раднички из Ниша четири пута, уз гол разлику 10:0. Верујемо да ће и на предстојећем мечу фудбалери нашег тима одиграти добар меч, те да ће искусни тренер увеличати већ сјајну статистику против тима са југа наше земље.

Подсећања ради, сви навијачи који дођу на утакмицу против Радничког из Ниша ће имати прилику да уживају у звездашком дану, али и да после меча обезбеде појединачне улазнице за дуел у Лиги шампиона против Барселоне.

Претходни текстЗвезда са +40 испрашила Гркиње у Еврокупу