Најава преноса и распоред утакмица – Вечити дерби пионира

3

Омладинска селекција Црвене звезде ће у петак на домаћем терену дочекати Металац из Горњег Милановца, док ће екипа коју са клупе предводи Александар Линта, у среду угостити кадете Графичара. Сениорска екипа развојног тима Црвене звезде, ће у оквиру 12. кола Прве лиге Србије у суботу, угостити екипу Земуна.

‍Омладински састав Црвене звезде ће у 10. колу Омладинске лиге Србије дочекати екипу Металца из Горњег Милановца. Утакмица ће бити одиграна на терену иза југа Маракане у петак, 18. октобра, са почетком у 12 часова и 30 минута. Изабраници Ненада Милијаша желе да наставе низ одличних резултата у домаћем такмичењу, где на последњих пет утакмица, имају забележена четири тријумфа, уз један реми. Додатан мотив нашим омладинцима ће бити чињеница да су тренутно водећи на табели са 19 бодова и утакмицом мање у односу на пратеће клубове, те би позитиван исход ове утакмице, продужио њихов сјајан низ, и додатно учврстио екипу на првој позицији лиге. Подсећања ради, екипа Ненада Милијаша након ове утакмице има обавезе у јуниорској Лиги шампиона, где ће гостовати екипи Монака, те нема сумње да би повољан резултат, представљао прави ветар у леђа нашој екипи. Утакмицу омладинаца ћете моћи да испратите на „Звезда ТВ“ каналу, као и истоименом Јутјуб каналу.

У оквиру 11. кола Кадетске лиге Србије, екипа Црвене звезде ће гостовати Графичару, a утакмица ће бити одиграна у среду, 16. октобра, са почетком у 13 часова и 30 минута. Екипа Александра Линте, која под командом новог шефа струке има две убедљиве победе ће се потрудити да у истом ритму настави и против кадетске селекције нашег развојног тима. Црвено-бели се тренутно налазе на четврој позицији на табели Кадетске лиге Србије, са освојених 19 бодова, док је екипа Графичара десета са 12 поена. Пренос утакмице ће бити доступан на клупском каналу, као и на „Звезда ТВ“ Јутјуб каналу.

Сениорска екипа Графичара ће у оквиру 12. кола Прве лиге Србије дочекати Земун, у суботу 19. октобра, а  утакмица је на програму у 14 часова. Изабраници Марка Неђића ће на овој утакмици желети да врате форму са почетка сезоне. Гостујућа екипа је тренутно на 13. позицији Прве лиге Србије са 11 освојених бодова, док је сениорска селекција нашег развојног тима на трећој позицији, са 20 поена. Пренос ове утакмице је обезбеђен на Јутјуб каналу „Звезда ТВ“, као и већ поменутом клупском програму.

Распоред осталих утакмица:

Омладинци:
Субота, 12:00 – Трајал – Графичар

Кадети:
Среда, 13:30 – Графичар – Црвена звезда

Млађи омладинци:
Субота, 9:00 – Црвена звезда – Земун

Млађи кадети:
Субота, 12:00 – Трудбеник – Црвена звезда
Субота, 18:30 – Графичар – Земун

Пионири:
Субота, 9:30 – Партизан – Црвена звезда
Недеља, 14:00 – Телеоптик – Графичар

Млађи пионири:
Среда, 19:30 – Црвена звезда – Олимпик
Субота, 12:00 – Петлић – Графичар

Петлићи:
Недеља, 12:30 – Гале – Црвена звезда
Субота, 12:00 – Синђелић – Графичар

Претходни текстЗвездаши на каљењу – Стојсављевић донео бод
Следећи текстПродаја карата за Барселону од среде, апел свим звездашима