Дуарте: Ко испрати звездашки дан – уживаће

1

Вредно ради на тренинзима нападач наше екипе – Бруно Дуарте, како би максимално спреман дочекао наставак првенства и дуел са Радничким. Црвено-бели ће одмерити снаге са екипом из Ниша у петак 18. октобра од 16 часова, а Звездин Бразилац наглашава велику жељу да већ за неколико дана види испуњене трибине Маракане.

– Пријала нам је кратка пауза, како бисмо се мало одморили и припремили за изазове који нас очекују у наредних месец дана. Ипак свесни смо да нам је сваки тренинг значајан, те користимо репрезентативни циклус да унапредимо одређене сегменте игре и да се максимално спремимо. Такмичење у првенству настављамо већ у петак, а очекује нас меч против екипе која се налази у горњем делу табеле. Пред нама је захтевна утакмица, али смо спремни да пружимо квалитетну партију, како бисмо освојили три важна бода и наставили победнички низ у домаћем првенству – истакао је Бруно Дуарте.

Голгетер наше екипе је уверен у велику посету звездаша на мечу против Радничког.

– Навијачи се увек ужеле клупског фудбала током репрезентативног циклуса, али се и ми играчи ужелимо утакмица које играмо пред њима. Сигуран сам да ће доћи да нас подрже у великом броју, као што су то чинили од почетка сезоне. Од када сам дошао у клуб, одушевљен сам навијачима, оваква љубав према клубу се ретко виђа. Уз то знам да и кошаркаши играју у петак, па ће сви после наше утакмице моћи да бодре и Звездине кошаркаше. Петак је дан за све звездаше, сигуран сам да ће уживати. Верујем да ће у великом броју доћи на стадион, иако је радни дан. Очекујемо их на Маракани и радујемо се што ћемо их поново видети на трибинама – закључио је Дуарте.

Подсећања ради, сви навијачи који дођу на на утакмицу против Радничког из Ниша ће имати прилику да после меча обезбеде појединачне улазнице за дуел у Лиги шампиона против Барселоне.

Претходни текстМаксимовић најмлађи дебитант у репрезентацији Србије на званичним мечевима
Следећи текстРвачице Црвене звезде шампионке Србије!