Црвено-бело вече по други пут одржано у Швајцарској

3

Традиционално већ другу годину заредом одржано је црвено-бело вече у месту Лојкербад, које се налази у близини града Сијер, а све у организацији клуба навијача из Швајцарске.

‍Уз делегацију нашег клуба, почасни гост звездашког дружења био је легендарни фудбалер – Бошко Ђуровски. Навијачи су Звездиног бившег играча дочекали спектаклом и поздравили бакљадом, те на прави начин отворили црвено-бело вече.

Још једном су звездаши показали да их има широм света, те су уживали у дружењу, које је било испуњено причама о историјским резултатима нашег клуба, али и познатим Звездиним песмама. Клуб навијача који постоји сада већ три године и чији је председник Дејан Димић, jе мислио и на оне најмлађе, којих је такође било у великом броју, те је за њих организовао играоницу, у којој су дечаци и девојчице уживали у бројним активностима.

Клуб навијача из Швајцарске је и ове године потврдио верност црвено-белим бојама. Сви присутни су уживали у незаборавној вечери и послали јасну поруку да ће уз Црвену звезду бити и у будућности, те да ће се потрудити да се број чланова нашег клуба увећава из године у годину.

Претходни текстПобеда Звезде против Медвешчака
Следећи текстКада испуниш највећу жељу свом највећем навијачу, који је из Пољске