Звездиних 13 репрезентативаца

6

Црвена звезде ће у предстојећем репрезентативном циклусу имати чак 13 првотимаца који ће бранити боје својих националних селекција.

‍Након одличних игара приказаних у периоду за нама шансу у А репрезентације Србије је добио талентовани Андрија Максимовић, који је недавно одиграо и први меч на европској сцени у црвено-белом дресу. У селекцији до 21 године стандардан члан наше земље је постао Јован Шљивић, док су у национални тим до 19 година позвани Урош Сремчевић и Вељко Милосављевић.

Међу главним узданицама словеначке репрезентације биће и два фудбалера нашег тима – Тими Макс Елшник и Вања Дркушић, док ће се Омри Глазер поново наћи међу стативама када је у питању репрезентација Израела.

Када је у питању афрички континент, црвено-бели имају велики број играча у репрезентативним селекцијама, те ће тако за Гвинеју Бисао наступити Далсио Гомеш, а за Буркину Фасо Насер Ђига. Устаљени репрезентативац Габона је Гелор Канга, док је након одличних партија у вечитом дербију још један позив у селекцију Сенегала зарадио Шериф Ендиаје.

Фелисио Милсон ће имати прилику да настави добру форму из прошлог репрезентативног циклуса када је био стрелац за национални тим  Анголе, док ће Јунг Ву Сеол бранити боје Јужне Кореје.

Претходни текстБалканско првенство за јуниоре протекло у знаку Звездиних такмичара
Следећи текстПромовисан јубиларни логотип поводом 80 година Црвене звезде