Звездина статистичка доминација у последњој 1/3 терена

5

Фудбалери Црвене звезде су у Лозници забележили нову, девету победу у Суперлиги Србије против екипе ИМТ резултатом 1:3. Пулени Владана Милојевића су још једном показали раскошни потенцијал који поседује Црвена звезда, а на крају су тријумф головима крунисали Фелисио Милсон, Милан Родић и Силас.

‍Доминирали су црвено-бели на мечу 11. кола Суперлиге Србије, а то показују и статистички параметри. Имали су иницијативу током читавог сусрета, те су били убедљиви кроз посед лопте са 66 процената.

Податак који је свакако најзначајнији је број удараца ка противничком голу. Офанзивна игра наших првотимаца је била уочљива и голим оком посматрача па је тако још једном потврђено да Црвена звезда игра нападачки фудбал. Играчи Звезде су укупно упутили 27 удараца према голу новобеоградског тима, од тога у 20 ситуација из казненог простора.

Креативност је такође била на високом нивоу јер су црвено-бели кроз пас игру сјајно сарађивали, те константно контролисали меч, а наш тим је имао чак 503 додавања. Извели су првотимци нашег клуба и 12 корнера, као и 23 слободна ударца.

Када се подвуче црта Црвена звезда је одиграла још једну одличну, такмичарску утакмицу, што потврђују и статистички параметри, нарочито у последњој трећини терена. Изабраници Владана Милојевића су тријумфом у 11. колу домаћег првенства направили сјајну увертиру пред репрезентативну паузу и кратак одмор који их очекује пре наставка борбе на три фронта.

Претходни текстКангино вече инспирације
Следећи текстБалканско првенство за јуниоре протекло у знаку Звездиних такмичара