Звездини бисери – Успешан деби Линте на клупи кадета

4

Успешан викенд је иза наших бисера, те су тако у оквиру 8. кола тријумфе уписали омладинци и кадети Црвене звезде. Јуниори су славили против Радничког 1923 резултатом 4:2, док су под командом новог тренера – Александра Линте кадети славили са убедљивих 7:0 против Мачве. Графичар је код куће ремизирао са ОФК Вршцем у оквиру 9. кола Прве лиге Србије, а коначан резултат био је 1:1.

‍Наставили су у сјајном ритму да играју изабраници Ненада Милијаша и врло лако изашли на крај са крагујевачким Радничким. На полувремену је било већ 3:0, а голове су постигли Вук Рогановић, Ђорђе Ранковић и Огњен Теофиловић. У наставку утакмице је мрежу погодио и Урош Тегелтија. Црвено-бели након осам кола заузимају позицију број два са 16 освојених бодова, али и утакмицом мање у односу на првопласирани Чукарички.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 8 КОЛО:

1.Чукарички 17 бодова, гол разлика 19:9
2.Црвена звезда 16 бодова, гол разлика 23:7
3.ИМТ 16 бодова, гол разлика 17:9

СТРЕЛЦИ: Василије Костов (4), Никола Тасић, Огњен Теофиловић (3), Даворин Тошић, Урош Тегелтија, Дарије Маркочевић, Ђорђе Ранковић (2).

На клупу кадетске селекције је сео искусни тренер – Александар Линта и на маестралан начин започео мандат у нашем клубу. Црвено-бели су славили против Мачве са убедљивих 7:0. Павле Крстић је постигао два поготка, док су по једном били прецизни Балша Паповић, Василије Суботић, Алекса Петровић, Немања Јевђић и Алекса Дамнјановић.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 8. КОЛО

1.ТСЦ 18 бодова, гол разлика 18:8
2.Војводина 17 бодова, гол разлика 15:9
3.Црвена звезда 16 бодова, гол разлика 19:7

СТРЕЛЦИ: Павле Крстић (7), Лука Зарић, Алекса Петровић (3), Алекса Дамнјановић, Огњен Ивковић (2).

Фудбалери Графичара су ремизирали са ОФК Вршцем у 9. колу Прве лиге Србије. „Графосе“ је у вођство довео Шедрак Чарлс, али су гости у другом полувремену стигли до изједначења. Имали су потпуну доминацију „љубичасти“ у овој утакмици, те је остала жал за три бода, која су била надомак руке. Графичар је и даље у врху табеле, тачније на позицији која води у разигравање за Суперлигу Србије.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, 9: КОЛО:

‍1.Мачва 24 бода, гол разлика 20:5
2.Младост ГАТ 21 бод, гол разлика 12:3
3.Графичар 19 бодова, гол разлика 17:9

СТРЕЛЦИ: Бабакар Мбуп (4), Андрија Максимовић, Вељко Младеновић (3), Огњен Ајдар, Шедрак Чарлс (2).

Претходни текстМаксимовић пише историју српског фудбала у Лиги шампиона