Адем Авдић 2027!

15

Полако се опоравља од повреде талентовани леви бек Адем Авдић и врло брзо ће бити спреман да заигра такмичарске утакмице, а данас је дечак рођен 2007. године продужио уговор са Црвеном звездом на три године, што је максимална дужина трајања за малолетне играче.

‍Авдићу су на уговору први честитали председник Светозар Мијаиловић, као и спортски директор Митар Мркела који је бираним речима говорио о младом беку.

 Авдић је одличан играч, наступа на дефицитарној позицији левог бека и од њега много очекујемо у будућности. Било је предвиђено да Адем, као што су то учинили Вељко и Андрија из његове генерације – дебитује за први тим, али га је спречила повреда из које излази. Надам се да ће веома брзо конкурисати за први тим, уписати деби, а касније и оставити добар утисак у Црвеној звезди – рекао је Мркела.

Авдић је са поносом говорио о новом уговору са Звездом.

– Поносан сам због продужетка уговора са Звездом. Мени је одувек био сан да заиграм за први тим Звезде, тако да ми је велика част што сам овде. Враћам се из повреде и само чекам дозволу да се нађем на терену. Једва чекам деби, надам се да ћу од старта имати добре партије, а оно што могу да обећам је да ћу оставити срце на терену за Звезду – рекао је Авдић.

Претходни текстЗвезда убедљива у вечитом дербију на старту сезоне
Следећи текстУ сусрет противнику – Интер