Вељко Милосављевић 2027!

5

Велику будућност Црвена звезда има у штоперу Вељку Милосављевићу, који тренира са нашим првотимцима, а утакмице игра за Графичар. Милосављевић је данас продужио уговор на три године, што је максимална могућа дужина трајања за малолетне играче.

‍Милосављевићу су на уговору први честитали председник Светозар Мијаиловић и спортски директор Митар Мркела који је говорио о квалитетима талентованог штопера.

– Милосављевић је талентован играч, припада генерацији 2007 од које много очекујемо и из које се надамо да ће у први тим бити промовисано доста фудбалера. Вељко је један од њих, јер је већ дуже време прикључен првом тиму, а уз то је прошао и неколико пута припреме са сениорима, те оставио одличан утисак и дебитовао. Тренутно је на двојној регистрацији у Графичару, а пред њим је светла будућност и уговор је дошао као награда за труд, рад и таленат. Уговор треба да му буде подстицај да ради још више и боље – рекао је Мркела.

Пресрећан због новог уговора са вољеним клубом био је Милосављевић.

– Велика је част продужити уговор са Црвеном звездом. Дебитовао сам прошле сезоне, потом одиграо још једну утакмицу, а жеља ми је да и ове такмичарске године убележим минуте. Прилагођавам се сениорском фудбалу и доста ми значе утакмице које играм за Графичар. Много је велика разлика у односу на омладински фудбал, али за сада све иде како треба. Значе ми наравно и утакмице Лиге шампиона за младе. Већ у уторак играмо против Интера и потрудићемо се да остваримо позитиван резултат – рекао је Милосављевић.

Претходни текстМилош Перовић шампион Србије!