Најдоски: Навијачи ће се против Железничара одужити за сјајну игру и победу у дербију

8

Члан златне генерације Црвене звезде и стамени дефанзивац црвено-белих – Илија Најдоски је истакао значај великог тријумфа нашег клуба у 174. вечитом дербију, те позвао навијаче да пруже играчима подршку на дуелу са Железничаром из Панчева у петак од 19 сати.

– Велика победа Црвене звезде и доказ да смо квалитетнији у односу на вечитог ривала. Игра је била на високом нивоу, залагање такође и гледали смо прави дерби. Још једном истичем да смо гледали сјајну Звезду. Увек у први план стављам екипу, јер смо одиграли од првог до последњег минута тактички одлично и врло дисциплиновано. Ипак, морам да издвојим младог Максимовића, показао је зрелост на дербију. На њему је да ради још јаче и неће бити проблема. Звезда са младим снагама нема разлога да брине за будућност – рекао је Најдоски.

Чувени штопер и освајач титуле шампиона Европе и света наглашава важност велике подршке звездаша на мечу са тимом из Панчева.

– О навијачима не треба трошити речи. Увек осећају када је подршка најпотребнија, знају да препознају моменат. Очекујем да ће сутра на утакмици против Железничара да дођу у великом броју и одуже се за победу и сјајну игру. Такође, да испрате фудбалере пред пут у Милано и меч против Интера – поручио је легендарни дефанзивац.

Претходни текстНајава преноса – Омладинци отварају богат фудбалски викенд
Следећи текстИза југа Маракане – Максимовић је Звездина будућност