Звездини бисери – Омладинцима бод у дербију против ИМТ

3

Омладинска селекција Црвене звезде се у претходном колу домаћег првенства састала са ИМТ-ом и ремизирала на Новом Београду (2:2). Против истог тима снаге је одмерио наш кадетски тим, те забележио пораз – 0:3. На терену су се претходног викенда нашли и фудбалери Графичара, који су поражени од Борца на гостовању у Чачку резултатом 2:1

‍Након премијере у омладинској Лиги шампиона изабраници Ненада Милијаша су се састали са актуелним шампионом у јуниорској конкуренцији и били много ближи победи. Ипак, изабраници Ненада Милијаша су били приморани да два пута јуре предност “Тракториста”, а поготке за наш тим су постигли Даворин Тошић у 49. минуту и Василије Костов у 64. минуту. У наредном колу дочекаће крагујевачки Раднички што ће бити увертира пред меч са Интером у другом колу најелитнијег европског такмичења.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ 7. КОЛО:

1. Чукарички 14 бодова, гол разлика 16:7

2. Црвена звезда 13 бодова, гол разлика 19:5

3. ИМТ 13 бодова, гол разлика 15:8

СТРЕЛЦИ: Василије Костов (4), Никола Тасић (3), Дарије Маркочевић, Огњен Теофиловић и Даворин Тошић (2).

Нису успели изабраници Слађана Николића да наставе са тријумфалним партијама, те су у дербију кола поражени на Новом Београду од истог ривала резултатом 3:0. Имали су црвено-бели шансе које нису искористили при неутралном резултату, као и током целог сусрета. Прилику да се врате на победнички колосек имаће већ следећег викенда када нам у госте долази Мачва из Шапца.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ 7. КОЛО:

1. ТСЦ 17 бодова, гол разлика 16:6

2. Војводина 17 бодова, 14:5

3. ИМТ 15 бодова, гол разлика 9:1

4. Црвена звезда 13 бодова, гол разлика 12:7

СТРЕЛЦИ: Павле Крстић (5), Лука Зарић (3), Алекса Петровић, Огњен Ивковић (2).

Фудбалери Графичара, које са клупе предводи Марко Неђић, поражени су од чачанског Борца резултатом 2:1. Након тријумфа против Радника из Сурдулице нису “Графоси” наставили у истом ритму, али су и даље у самом врху Прве лиге Србије. Већ у наредном колу имаће сјајну прилику да се врате на тријумфални колосек, а на терене иза југа Маракане стиже екипа ОФК Вршца.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, 8. КОЛО

1. Мачва 21 бод, гол разлика 18:5

2. Младост ГАТ 18 бодова, гол разлика 10:3

3. Графичар 18 бодова, гол разлика 16:8

СТРЕЛЦИ: Бабакар Мбуп (4), Андрија Максимовић, Вељко Младеновић (2).

Претходни текстМаксимовић: Нисам имао трему, показали смо карактер Звезде
Следећи текстКарте за Железничар у продаји