Звездине даме освојиле Куп Србије!

114

Куп Србије у грчко-римском стилу и у рвању за жене одржан је у недељу 22. септембра у Обреновцу. Женски тим Црвене звезде и ове године је освојио победнички пехар и доноси га у трофејне витрине нашег спортског друштва.

Црвено-беле су тријумфовале у екипној конкуренцији убедљиво са 115 бодова испред другопласиране екипе Партизана са 50 бодова и трећепласиране екипе Змајеви из Петровца на Млави са 35 бодова.

У појединачној конкуренцији победнице Купа Србије и освајачице златних медаља су Милица Секуловић (до 57 кг), Јана Петровић (до 62 кг) и Маша Перовић (до 76 кг). Сребрне медаље су освојиле Милица Живојиновић (до 50 кг) и Јована Радивојевић (до 68 кг), док је бронзано одличје припало Милици Јовановић (до 62 кг).

У мушкој конкуренцији Милош Перовић је освојио сребрену медаљу у категорији до 87 килограма. На путу до финала све борбе је победио техничком супериорношћу, али је у финалу поражен од актуелног сениорског првака Европе и најбољег српског рвача, учесника на Олимпијским играма у Паризу, Александра Комарова, који је проглашен и за најбољег такмичара на Купу Србије.

За најбољег судију на сениорском Купу Србије проглашен је судија из Црвене звезде, судија прве међународне категорије Марко Иветић.

Спортско друштво Црвена звезда честита рвачицама, стручном штабу и менаџменту Рвачког клуба Црвена звезда на још једном изузетном успеху и освајању Купа Србије!

Претходни текстЗвездини борци одлични на Првенству Србије
Следећи текстРеми омладинаца у дербију кола