Мрђа: Звездини омладинци сјајни, Максимовић одушевљава

2

Много познатих лица и бивших фудбалера Црвене звезде било је јуче на трибинама иза југа Маракане, а један од њих је и Драган Мрђа који сматра да наше бисере чека блистава будућност.

– Утакмице Лиге шампиона за младе много значе за искуство, у то немам никакву дилему. Када сам ја био јуниор, ми нисмо имали ту прилику, али данас се јасно види колико је за младе значајно да играју европске утакмице. Нажалост, примили смо голове из наших грешака и сматрам да је резултат могао да буде бољи, али по приказаној игри смо били егал. Чак мислим да смо у неким сегментима утакмице били и бољи, а сви знамо колико је Бенфикина академија престижна и позната у свету. Није лако ни Милијашу да има три дана пред утакмицу нове играче, што из првог тима, што из Графичара, те да то све укомпонује. Видело се и то да је Бенфика уигранија, али биће то из утакмице у утакмицу све боље – почео је Мрђа.

Издвојио је Максимовића као неког чија му се партија највише свидела.

– Максимовићева игра ми се највише свиђа, дао је и леп гол, и немам сумње да је лепа будућност испред њега. Ипак, сви су дали све од себе, трудили се и има ту још доста играча које у најскорије време видим у првом тиму Црвене звезде. Показали су таленат, наставиће то да чине. Није лак пут стићи до првог тима Звезде, али они са 17, 18 заиста показују да су већ сад на озбиљном фудбалском нивоу и да могу малтене да играју било где у Суперлиги. Стварно мислим да без проблема могу да играју у нашем првенству које и није тако лако као што се прича. Заправо, мислим да је Суперлига изузетно тешка и захтевна за играње. Свакако, Звезда има лепу будућност са овом генерацијом, време ће то показати – закључио је Мрђа.

Претходни текстПораз црвено-белих на старту Континентал купа
Следећи текстЦрвено-бели отпутовали у Дубаи на старт сезоне (недеља, 17)