Милојевић: Надам се великој посети, верујем у наше звездаше

9

Фудбалере Црвене звезде сутра од 20 часова очекује утакмица против Напретка, када ћемо уједно и прославити рођендан наше Маракане. Улаз је бесплатан, а шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић очекује добру утакмицу и пуне трибине.

– Играмо на домаћем терену и знамо шта хоћемо. Имали смо проблеме у репрезентативној паузи, јер је доста играча било са националним тимовима и касно су се вратили. Треба нам добра и такмичарска утакмица, а с обзиром на квалитет Напретка, верујем да ће тако и бити. Имају сјајан колектив, добро су формирани и вођени. Неколико занимљивих и брзих играча и заиста су попуњени лепо на свим позицијама. Утисак ми је да могу да направе проблем сваком, поготово ако се не уђе концентрисано у меч. Конкретно, Напредак је много тога променио у играчком кадру у односу на прошлу годину, али су и даље квалитетни веома. Морамо да будемо концентрисани – почео је Милојевић.

Прва следећа утакмица је најважнија, тако да се о Бенфици још увек не размишља.

– Професионализам је да се буде фокусиран на прву следећу утакмицу, односно Напредак. Успевали смо то до сад, а играчи знају мој став да је првенство најважније такмичење. Наравно, и Лига шампиона нам доноси много, али у овом тренутку је у фокусу Напредак.

Говорио је Милојевић и о физичкој спреми наших појачања.

– Доста добро су спремни. Радоњић полако долази до ритма, а Крунић и Силас су у такмичарској форми.

Полако се враћа Глазер.

 Глазер је добро радио ове две недеље, али ћемо видети ко ће бранити. Разговараћу са њим и са тренером голмана Душаном Гашићем.

Нема сумње, очекује нас сјајна посета у суботу.

– Надам се великој посети. Напустио нас је велики звездаш Бора Ђоорђевић. Оставио је дубок траг… Одрастао сам уз његове песме и моја младост је везана за групу „Рибља чорба“. Знам да ће наши навијачи доћи на утакмицу у великом броју, и овом приликом их и позивам да то учине – подвукао је Милојевић.

Претходни текстСавић: Премијум карте исплативије, навијачи најважнији фактор у Лиги шампиона
Следећи текстДођи на Напредак, купи карту за Бенфику