Хет-трик Нине Матејић за први тријумф у Европи

67

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су своју прву победу у европским такмичењима. Црвено-беле су у мечу за 3. место у првој рунди квалификација за Лигу шампиона савладале Брезницу из Црне Горе са 3:0 (1:0).

Вече за памћење имала је Нина Матејић која је постигла сва три гола за Црвену звезду и тако је предводила црвено-беле до веома битног тријумфа.

Први гол за наш тим Матејићева је постигла у 38. минуту меча. На други погодак се чекало до 75. минута, а само седам минута касније Нина је поставила коначан резултат – 3:0.

Црвена звезда је тако у мечу за престиж тријумфовала и освојила треће место на турниру 1. рунде квалификација за Лигу шампиона на Малти. Изабранице Бојана Маћушића сада се окрећу обавезама у националном првенству.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – БРЕЗНИЦА 3:0 (1:0)

Та`Кали (Малта) – Стадион: Ћентенари. Судија: Мартина Молинаро (Италија). Стрелци: Матејић у 38, 75. и 82. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Спасојевић (Црвена звезда), Јанков, Мараш, Дрешевић, Осмајић (Брезница).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Миловановић, Спасојевић (Васовић од 69. минута), Н.Чавић, Шћепановић, Илић (Увалин од 77. минута), Тенков (Хаџибабић од 84. минута), Малијар (Тошковић од 46. минута), Матејић, Сремчевић, Миловић (Шарић од 46. минута). Тренер: Бојан Маћешић.

БРЕЗНИЦА: Миличић (Милисављевић од 71. минута), Дрешевић (Меховић од 80. минута), Булић, Мараш, Колић, Бошњак, Бојанић (Батуран од 46. минута), Јанков (Вујошевић од 87. минута), Осмајић (Спахић од 87. минута), Вујадиновић, Павловић. Тренер: Зоран Вуковић.

Претходни текстУпознајте Звездиног ривала – Интер
Следећи текстЗвезда се против Напретка опрашта од великог Боре Ђорђевића