Најава преноса – Омладинци и кадети дочекују вечитог ривала

9

Кадети и јуниори Црвене звезде ће у недељу од 9 односно 11 часова на теренима иза југа Маракане дочекати вечитог ривала, док ће у госте Графичару доћи Смедерево 1924.

Изабраници Слађана Николића су у претходном колу тријумфовали над екипом Чукаричког резултатом 1:0. До сада су наши кадети одиграли три утакмице и забележили две победе уз један нерешен резултат. Тренутно на табели Кадетске лиге Србије заузимају трећу позицију са седам освојених бодова, док се вечити ривал налази на десетој позицији након одиграна два меча. Прилику да стигну и до трећег тријумфа у сезони наши кадети ће имати већ сутра од 9 часова када ће у оквиру чертвртог кола домаћег првенства дочекати вечитог ривала. Директан пренос утакмице можете пратити на на нашој клупској телевизији, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Омладинци Црвене звезде ће два сата касније такође одмерити снаге са вечитим ривалом. Фудбалери Ненада Милијаша су у претходном колу Омладинске лиге Србије претрпели пораз те ће имати сјајну прилику да се врате на победнички колосек управо против вечитог ривала. Црвено-бели јуниори су до сада одиграли три утакмице и уписали два тријумфа уз један пораз, те са шест освојених бодова заузимају четврту позицију на табели. Утакмица је на програму сутра од 11 часова на теренима иза југа Маракане, а уколико нисте у могућности да наше јуниоре бодрите уживо, директан пренос можете пратити на Јутјуб каналу Звезда ТВ, као и на истоименој телевизији.

Фудбалери нашег развојног тима Графичара ће се у оквиру петог кола Прве лиге Србије састати са Смедеревом 1924 у недељу од 17 часова на домаћем терену. Изабраници Марка Неђића су у прва четири кола забележили максималан учинак, па на табели деле прву позицију са шабачком Мачвом. Утакмицу “љубичастих” као и мечеве омладинаца и кадета можете испратити на нашој клупској телевизији, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Претходни текстСтојковски: Наша Звезда је моћна, можемо да се носимо са свима
Следећи текстПобеда црвено-белих и у другој провери