Милојевић: Фокус на домаћем првенству, подршка навијача увек значи

14

Шеф стручног штаба нашег тима – Владан Милојевић је изнео очекивања пред дуел седмог кола националног првенства који ће црвено-бели одиграти на гостујућем терену против крагујевачког Радничког у недељу од 19 часова.

– Раднички држи континуитет игара од прошле године. Доста играча је остало у тиму. Екипа су која игра динамичан фудбал. Можда су имали неких малих проблема у почетку сезоне, али сада већ полако долазе до препознатљиве форме. Очекује нас јако тешка утакмица и они су тим који се огледа у јаком колективу – истакао је Владан Милојевић.

Говорио је Владан Милојевић и о трансферу доскорашњег играча Радничког – Милана Алексића.

– Израстао је у доброг играча, то је велики трансфер поготово за Раднички из Крагујевца. Желим му пуно среће и да достојно репрезентује српски фудбал. 

Истакао је искусни стратег да је фокус само на наредној утакмици.

– Ми смо већ архивирали меч против Боде Глимта, фокусирани смо на утакмицу против Радничког која нам је изузетно битна. Знамо да је екипа из Крагујевца изузетно квалитетна, добрим играма из претходне сезоне су се изборили за излазак у Европу, што довољно говори о њиховим квалитетима. Видећемо са којим тимом ћемо изаћи на гостовању. 

Подршка навијача је увек неопходна.

– Значи нам сигурно, с обзиром на то да је велика важност утакмице. Такође, бих овом приликом позвао наше навијаче да дођу у што већем броју, испуне стадион и дају нам ветар у леђа. 

Утакмица против Боде Глимта је архивирана, али и добро анализирана од стране нашег стручног штаба.

– Увек има неких ствари које нису биле добре, као и оних које су биле заиста добре, али је то нешто за нашу интерну анализу. 

Захвалио се Милојевић свима на честиткама поводом пласмана у Лигу шампиона.

– Честитка од породице ми је увек најдража, али и од свих добрих људи и љубитеља Црвене звезде. Хвала им још једном на свим честиткама, али је сада већ време да идемо даље. Фокус нам је само на наредној утакмици. 

Ускоро се завршава и прелазни рок.

– Рекао сам да наш спортски сектор ради веома добро. Наравно да увек морамо да пратимо и финансије, да правимо баланс. Срећан сам и задовољан кад сви моји играчи остану, али сам такође и свестан да ако стигне нека добра понуда за нашег играча, да он треба да се прода. Једноставно морамо да се прилагођавамо таквим ситуацијама. Видећемо како ће се прелазни рок завршити. 

Прокоментарисао је Владан Милојевић и жреб за Лигу шампиона.

– Када је реч о жребу ако играте утакмице на нивоу Лиге шампиона мислим да није толико битно ко ће бити противник. Нама је драго да смо у Лигу шампиона. Респектујемо све екипе, видели смо да међу нашим противницима има пет освајача Лиге шампипна, што само говори о њиховој историји и квалитету. На нама је да се спремимо на најбољи могући начин и достојно репрезентујемо наш град, српски народ, навијаче Црвене звезде, клуб и Србију уопште. Мислим да је то још увек далеко, морамо бити фокусирани на домаће првенство, такви су нам циљеви, тако се морамо и понашати – закључио је Владан Милојевић.

Претходни текстСве о учешћу Звездиних омладинаца у Лиги шампиона
Следећи текстЈелић: Имаћемо шта да покажемо у Европи