4

Фудбалери Црвене звезде дочекују Боде Глимт у оквиру реванш утакмице плеј-офа квалификација за Лигу шампиона, а сусрет је на програму у среду од 21 час на стадиону „Рајко Митић“.

МЕЂУСОБНИ СУСРЕТИ

Први дуел у историји ове две екипе је одигран претходне седмице када је норвешки тим савладао изабранике Владана Милојевића резултатом 2:1. За Боде Глимт су погађали Бјертуфт и Мата, док је за наш тим погодио Огњен Мимовић.

БУДИ ДЕО ЗВЕЗДЕ

Карте за наредни дуел наших првотимаца су доступне ОНЛАЈН, као и на благајнама нашег стадиона у уторак до 18 часова, као и на дан утакмице од 12 сати па до почетка сусрета.

Цене карата су следеће:

Север, Југ – 1200 динара
Исток – 2200 динара
Запад – 2600 динара
Трибина Синиша Михајловић – 4000 динара

Сви навијачи који неће бити у прилици да уживо бодре наше шампионе у одлучујућој утакмици за пласман у Лигу шампиона, моћи ће да гледају сусрет путем студијског преноса на Јутјуб каналу Звезда ТВ, као и на Арени Премиум 1 од 21 час.

ФОРМА ЕКИПА

Црвено-бели се налазе на лидерској позицији у шампионату, са 13 освојених бодова у пет одиграних кола. Побеђивали су редом изабраници Владана Милојевића Јединство из Уба, Текстилац, Нови Пазар и Чукарички, док су забележили само један реми против лучанске Младости.
Норвежани су након тријумфа над Звездом били уведљиви у домаћем првенству против Сарпсборга 08 резултатом 6:0. Након двадесет одиграних утакмица, Боде Глимт се налази на првом месту са 44 освојена бода, док је забележио само два пораза.

ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Хајкин се налази на голу норвешког шампиона, док прву линију до њега чине Шеволд и Бјеркан на боковима, односно на штоперским позицијама Бјертуфт и Гундерсен. На средини терена се налазе Евјен, Берг и Брунстад, а они су главна спона између одбрамбених и офанзивних фудбалера. На крилима делују Мета и Хауге, док је најистуренији играч тима Хег. Шансу са клупе вребају нови- стари фудбалер Норвежана Зинкернагел, Окленд, Салтнес, Соренсен, као и ново појачање тима на позицији десног бека Михал Томич.

СУДИЈЕ:

Главни судија: Давиде Маса
Први помоћник: Фелипо Мели
Други помоћник: Стефано Аласио
Четврти судија: Фабио Марсека
ВАР: Алеандро Ди Паоло
АВАР: Стефано Аласио

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ:

Уторак
21:00
РБ Салзбург – Динамо Кијев
Спарта Праг – Малме
Галатасарај – Јанг Бојс
Среда
21:00
Гарабаг – Динамо Загреб
Славија Праг – Лил
Слован – Митјиланд

Претходни текстМоћ Маракане – Каират 2021
Следећи текстЗвездаши велико хвала (8759) – Идемо даље!