Звезда славила на почетку сезоне

72

ФУдбалерке Црвене звезде успешно су започеле нову сезону. Шампионке Србије су у 1. колу Суперлиге савладале ТСЦ из Кањиже резултатом 4:0 (1:0)

На први гол се чекало све до краја првог полувремена. У 44. минуту Нина Матејић је довела црвено-беле у вођство. Аутоголом Марије Рајић у 54. минуту наш тим је повисио на 2:0. Матејићева је поново затресла мрежу гошћи три минута касније, а коначан резултат 4:0 поставила је Нина Чавић у 80. минуту утакмице.

Наредног викенда у 2. колу Суперлиге Србије Црвена звезда дочекује Слогу из Земуна.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ТСЦ 4:0 (1:0)

Београд – Стадион: „Рајко Митић“ – југ. Судија: Марина Живковић. Стрелци: Нина Матејић у 44. и 57. минуту, Марија Рајић (аутогол) у 54. минуту, Нина Чавић у 80. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Бечић (ТСЦ).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић (Радосављевић од 87. минута), Шћепановић, Малијар (Шарић од 46. минута), Миловановић, Матејић (Илић од 65. минута), Тенков, Сремчевић, Миловић (Васовић од 46. минута), Хаџибабић (Увалин од 46. минута), Ђорђевић.

ТСЦ: Шкандро, Коцић, Кецман, Силуши (Родић од 70. минута), Бечић (Спичановић од 86. минута), Радуновић, Божић (Јошић од 46. минута), Рајић, Грујић, Нинковић (Хасић од 46. минута), Гајић.

Претходни текстMoћ Маракане – Кајзерслаутерн 1996
Следећи текстЂига: Наш 12. играч ће бити пуна Маракана