Олањинка: Голови за самопоуздање, идемо по позитиван резултат у Норвешку

9

Крилни нападач наше екипе – Питер Олањинка је након тријумфа против Чукаричког истакао да му два постигнута гола изузетно значе на пољу самопоуздања, али и да је срећан због сјајне форме у којој се налази по повратку на терен.

Остварили смо битну победу против одличне екипе Чукаричког, која ће нам доста значити пред европске утакмице у плеј-офу. Срећан сам што сам се вратио на терен у сјајној форми. Осећам се добро, недостајали су ми мечеви, али ми је драго да поново могу да помогнем екипи. Постигао сам два гола у кратком временском размаку и нема сумње да ће ми доста значити на пољу самопоуздања. Верујем да ћу најбоље партије тек приказати у наставку сезоне – истакао је Питер Олањинка.

Пред црвено-белима је и први меч плеј-офа за пласман у Лигу шампиона, који ће одиграти на гостујућем терену против Боде Глимта у уторак од 21 сат.

Сигурно да је пред нама изузетно тежак задатак, али сам уверен да имамо квалитет и да ћемо то потврдити на терену. Боде Глимт је екипа која сјајно игра на домаћем терену и учинићемо све да их зауставимо у Норвешкој. Очекује нас дуг пут, потпуно другачији временски услови, вештачки терен, али смо се за све то припремали. Знамо да ће звездаши бити уз нас, а ми ћемо се потрудити да их обрадујемо позитивним резултатом пред реванш на Маракани – закључио је Питер Олањинка.

Претходни текстВања Дркушић у Црвеној звезди
Следећи текстВелики одзив Звездаша за дружење са играчима на Калишу