АдмиралБет нови спонзор ОК Црвена звезда

17

Након сезоне у којој су освојили свој први трофеј у мушкој конкуренцији од сезоне 2015/16, одбојкаши Црвене звезде ће у новој сезони моћи да рачунају на велику подршку једног од лидера своје индустрије!

Наиме, Црвено-бели су у компанији АдмиралБет добили новог бетинг партнера, који ће им помоћи да постигну циљеве постављене за предстојећу сезону.

Припреме за надолазећу сезону су већ у току, а ново партнерство ће погурати Звезду ка остваривању амбиција зацртаних за ову сезону у којој ће изабраници Ивице Јевтића имати прилику да наступају у ЦЕВ Лиги шампиона.

Као и увек, за добре резултате су потребни добри играчи, а одличне партије Црвено-белих су привукле велико интересовање спортске јавности, што је препознала компанија АдмиралБет, који путем званичног бетинг партнерства настоји да помогне екипи да има што успешнију повратничку сезону у елитном европском такмичењу.

Верујем да је ово нови корак ка позиционирању наше компаније која има намеру да постане лидер на тржишту Србије и региона. Веома нам је битно да будемо део српског спорта кроз спонзорства и сарадњу са највећим клубовима. Улажемо у трофејне спортове и појединце, ОК Црвена звезда је синоним за квалитет и традицију, баш као и АдмиралБет, па није чудно што смо удружили снаге – изјавио је Милан Ивановић, директор маркетинга компаније АдмиралБет.

Звезда дефинитивно има квалитет потребан за одбрану трофеја у домаћој лиги, али озбиљан изазов је пред Црвено-белима како би имали још једну успешну сезону.

Мислим да ОК Црвена звезда заслужује најбоље, као клуб који има велики број навијача и значајне успех, јасно је да су очекивања огромна. Драго ми је да је АдмиралБет препознао наше амбиције и да ће нам помоћи на путу ка трофејима. Не задовољавамо се постигнутим, Звезда увек стреми више, историја нас на то обавезује – рекао је Драган Килибарда, председник УО ОК Црвена звезда.

Црвена звезда је синоним за одбојку у Србији, имамо два клуба у европским такмичењима, и одбојкаши и даме су направили велике резултате. Освојили смо титулу у мушкој конкуренцији после осам година, наши циљеви су највећи. АдмиралБет ће нам помоћи у тој намери, радосни смо због ове сарадње са реномираном компанијом. Велики се препознају – рекао је генерални директор ОК Црвена звезда, Никола Росић.

Овим партнерством, као и многим другим, компанија АдмиралБет наставља да подржава српски спорт и да јача домаћу лигу, јер снага како одбојкашког првенства, тако и репрезентације, не зависи само од великих клубова, већ и од екипа које стварају младе и талентоване играче из Србије и региона, који ће нам донети доста радости у наставку својих успешних каријера.

Претходни текстМилојевић: Фокус искључиво на Пазару
Следећи текстЦрвена звезда – Браво момци, бронза која сиа као злато!