У сусрет противнику – Нови Пазар

17

Фудбалери Црвене звезде дочекују Нови Пазар у оквиру 4. кола Суперлиге Србије, у суботу од 20 часова на стадиону “Рајко Митић”.

МЕЂУСОБНИ СУСРЕТИ

Први међусобни дуел датира из 2009. године, када су наши момци одмерили снаге са Пазарцима у оквиру осмине финала Купа Србије. Славила је Звезда минималним резултатом, а јунак меча је био Александар Јевтић.

Црвено-бели имају готово савршен биланс против наредног противника, те су тако на 23 утакмице забележили чак 20 победа, два пута је сусрет завршен нерешеним резултатом, док су само једном претрпели пораз. Најефикаснији актери у међусобним мечевима су Александар Катаи са шест постигнутих голова, односно Гелор Канга који уз пет погодака има и пет асистенција.

Најубедљивију победу смо остварили у оквиру националног Купа, када је на Маракани било 8:0. Само два месеца раније, забележен је највећи тријумф у првенству, пошто су наши играчи савладали Пазарце са 5:0. У последњој утакмици славили су убедљиво изабраници Владана Милојевића резултатом 0:3, а голове су постигли Драговић, Канга и Ендиаје.

БУДИ ДЕО ЗВЕЗДЕ

Карте за наредни дуел наших првотимаца су доступне ОНЛАЈН, као и на благајнама нашег стадиона у петак до 18 часова, као и на дан утакмице од 12 сати па до почетка сусрета.
Цене карата су следеће:
Север – 400 динара
Исток – 500 динара
Запад – 700 динара
Трибина Синиша Михајловић – 1400 динара

Сви навијачи који неће бити у прилици да уживо бодре наше шампионе против лучанске Младости, ће моћи да гледају утакмицу другог кола националног првенства путем студијског преноса на Јутјуб каналу Звезда ТВ, као и на Арени Премиум 1 од 20 часова.

ФОРМА ЕКИПЕ

Звезда је након сјајно одрађеног припремног периода и освојеног пријатељског Купа у Русији, силовито започела нову сезону и савладала Јединство из Уба резултатом 4:0. У другом колу првенства смо ремизирали против Младости из Лучана (2:2), а брза реакција екипе након тог меча се видела против Текстилца, где су црвено-бели славили са 0:4. Истакле су се новајлије у том мечу, као од самог почетка сезоне, те су мрежу погађали Дуарте, ЕЛшник и Милсон.

Нови Пазар са друге стране игра променљиво, у уводној утакмици првенства је савладао Спартак из Суботице са 3:2, док су у другој рунди одиграли без голова против ОФК Београда. За разлику од нашег тима нису имали толико успешне припеме, те су забележили по једну победу против Петровца (2:0), ремизирали са Апоелом (2:2) и један пораз од Нижњег Новгорода минималним резултатом.

ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧ

Шеф стручног штаба – Никола Трајковић користи формације 4-2-3-1 и 4-4-2. На голу је Филип Пајовић, одбрамбени бедем држе Филип Бачкуља и Огњен Беличић, док по боковима делују Иван Лакичевић и Немања Милетић. Средину терена контролишу Адетуњи Адешина и Семир Алић. Крилни нападачи су Александар Месаровић и Родни Антви. Иза најистуренијег играча се налази највећа претња по многе тимове у првенству, бивши репрезентативац Адем Љајић, док је најопаснији по гол Ејике Опара. Са клупе шансу вребају Александар Ковачевић, Виктор Живојиновић, Ајла Јакуб и Драган Бојат.

СУДИЈЕ:

Главни судија: Никола Радаковић
‍Први помоћник: Светозар Живин
‍Други помоћник: Драган Перановић
‍Четврти судија: Давид Матић
‍ВАР: Станко Остраћанин
‍АВАР: Драган Богићевић

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ:

Петак
18:00 : ОФК Београд – Чукарички
20:00 : Раднички Ниш – Напредак

‍Субота
20:00 : Спартак – Раднички 1923
20:00 : Младост – Текстилац

Недеља
18:00 : Јединство – Жечезничар
20:00 : ИМТ – Партизан
20:00 : Војводина – ТСЦ

Претходни текстБесплатан улаз за децу до 14 година против Новог Пазара
Следећи текстМилојевић: Фокус искључиво на Пазару