Милосављевић и Максимовић прикључени првом тиму

20

Видели су звездаши претходне сезоне на терену и Вељка Милосављевића и Андрију Максимовића, који су се уписали у црвено-белу историју као трећи, односно пети најмлађи дебитанти икада. Након што су прошли припреме под командом Владана Милојевића, одлучено је да буду у потпуности прикључени првом тиму Црвене звезде, али да, барем за сада, викендом играју утакмице за Графичар.

Нема сумње да од такве одлуке сви могу да профитирају. Бисери ће тренирати под командом Владана Милојевића, а имаће утакмице у ногама и прилику да се кроз добре партије наметну и изборе за минуте у Звезди. Уједно, Звезда у том случају добија играче са далеко већим сениорским искуством.

Милосављевић је у викенду за нама уписао и деби за Графичар.

Захвалан сам тренеру Неђићу што ми је указао прилику да почнем утакмицу, иако сам прошао комплетне припреме са Звездом. Брзо сам се уиграо са парњаком из одбране Јовановићем, а уједно процес прилагођавања готово и да није постојао, јер већину саиграча из Графичара знам још из јуниорских дана. Има много Звездине деце и ми се сви ту добро познајемо, тако да се осећам као да практично настављам јуниорски стаж у Звезди. У сваком случају, изузетно ми је важно што сам прошао припреме са првим тимом Звезде и што ћу током недеље моћи да тренирам са њима. За викенд ме чекају утакмице, у нади да ћу се што пре изборити за дрес првог тима Звезде, али и да ћу помоћи Графичару у остваривању добрих резултата – речи су штопера рођеног 2007. године.

Максимовић је и претходне сезоне носио дрес Графичара где се издвојио као најбољи фудбалер екипе, а уједно је нову такмичарску годину отворио поготком.

Настављам тамо где сам стао претходне сезоне, уз напомену да ми прошлогодишње искуство изузетно значи. Наравно, и припреме са Звездом су учиниле да напредујем, тако да се осећам никад спремније у нади да ћу се добрим партијама у Графичару изборити за минутажу у првом тиму. Наравно, желим и што више да помогнем саиграчима из Графичара и да ова сезона буде боља од претходне. Мислим да имамо квалитет за то, дошло је доста нових играча, ту је и Вељко са којим се знам од петлића практично и сигуран сам да ће бити велико појачање за нас. Што се гола тиче, срећан сам, али најважније су победе и желим да наставимо у том ритму – закључио је офанзивац рођен 2007. године.

Такође, двојно регистрован за Графичар је и голман Иван Гутеша.

Претходни текстДођи на Маракану и навијај за Звездин трећи покер
Следећи текстИза југа Маракане – Терени Омладинске школе добили ФИФА сертификат