Дуарте прецизан на свака 34 минута

14

Звездин нови нападач Бруно Дуарте је постигао три гола на исто толико одиграних утакмица у црвено-белом дресу, а да Бразилац поседује изражен осећај за погодак сведочи статистички податак да погађа мрежу противника на свака 34 минута.

‍Некадашњи играч Фаренсеа се на најбољи могући начин представио звездашкој публици. Бразилац је на дебитантској утакмици на Маракани погодио мрежу Јединства са Уба после само 52 секунде на терену и тиме оборио рекорд стар 12 година! Брзо је Дуарте наставио да одушевљава армију навијача, па је тако у дуелу са екипом Младости постигао гол на асистенцију Лазара Јовановића.

Да није имао проблем са адаптацијом, као и да је брзо усвојио захтеве стручног штаба доказао је Звездин центарфор у убедљивој победи над екипом Текстилца, када је после серије дриблинга погодио сам угао гола.

Ако пажљиво сагледамо све чињенице морамо да истакнемо да је на сва три меча фудбалер рођен 1996. године добијао шансу са клупе, те да је уписао 103 минута на терену. Такође, долазимо до сјајног податка да Дуарте постиже голове на свака 34 минута. Нема дилеме да је то за нападача одлична статистика, а с обзиром на то да је тек задужио Звездин дрес сигурни смо да ће статистика и конкретан учинак на терену бити све већи и бољи од стране играча са бројем 17 на полеђини црвено-белог дреса.

Претходни текстЕлшник: Срећан сам због првог гола, биће их још у будућности
Следећи текстЗвезда у плеј-офу на Јагјелонију или Боде Глимт