Црвена звезда и ’’Mega Cell’’ потписали уговор о сарадњи

40

ФК Црвена звезда је потписао уговор о сарадњи са компанијом ’’Mega Cell’’, која је главни “играч” на тржишту у погледу апарата за терапију опоравка.

У Медија центру стадиона ”Рајко Митић” уговор су потписали председник нашег клуба Светозар Мијаиловић и директор компаније ”Mega Cell” – Милош Фекете. Наш клуб као највећи спортски бред на Балкану имаће прилику да у наредном периоду сарађује са шампионима у бранши проивођача опреме за физикалну терапију и медицинских ласера у Европи.

Тим поводом, председник ФК Црвена звезда је изразио велико задовољство због нове сарадње и потписивања овог уговора.

Црвена звезда се увек “дружи” са најбољима у њиховој области. Данас потписујемо један уговор којим ћемо обезбедити наш клуб са веома напредним апаратима који су битни за опоравак спортиста, наших фудбалера и који су битни за њихову припрему да би могли на терену да покажу оно што најбоље умеју, као и да што брже и што успешније преброде оне проблеме који се током тренинга или утакмица код њих појаве. Нама је жеља да се сваки сегмент рада клуба на најбољи начин организује и опреми оном опремом, која ће моћи да пружи адекватне услуге. Захваљујемо се компанији на томе што су прихватили једну такву сарадању са нашим клубом – истакао је Светозар Мијаиловић.

Такође, директор компаније ”Mega Cell” је истакао значај потписаног уговора са српским шампионом.

Јако смо поносни што можемо да остваримо партнерство са Звездом. За нас је то мотив више да напредујемо даље у нашем послу. Звезди ћемо изаћи у сусрет максимално у сваком погледу, да оствари што боље резултате на терену. Јако смо задовољни због новог партнерства – рекао је Милош Фекете, директор “Мega Cell” компаније.

Претходни текстИза југа Маракане – Млађи омладинци освајачи престижног турнира
Следећи текстЗвезда ТВ | Елшник спреман да осваја трофеје